Neler Yeni

🔥İndirim Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Beyaz 3043 TL

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Kaç gündür 3.000-TL bütçeye kulaklık bakıyorum, doğru dürüst parasını hak eden ürün bulamadım.
İtopyada Corsair Virtuoso var indirimde şuan 3.200₺. yurtdışı fiyatı 200 doların üzerinde olan kaliteli bir kulaklık. öneririm

geçen ay 1300 dü bu hatta alacaktım zam yedi şuanda blackshark v2x alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon bu wireless mış fakat genede çok zam yiyen bir ürün

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hey gidi hey ganing gecesinde her hafta 1k ya satarlardı

Arda_07

80+ Bronze
mikrofonun uç kısmı kopmaya mailli tasarımda , bir hayli ağırlığı mevcut, yazılımı yükleyince dip ses sorunu yapıyor
bu yazdıklarına katılmıyorum aynısını ben de kullanıyorum, konfor olarak da sıkıntı göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç gündür 3.000-TL bütçeye kulaklık bakıyorum, doğru dürüst parasını hak eden ürün bulamadım.
yurtdışından hs80 falan bak bence

TeknoAdam

80+ Bronze
daha önce kullandığım bir kulaklık olarak yorumluyorum
+ları Ürünün malzeme kalitesi çok iyi sesi fena değil
-leri mikrofonun uç kısmı kopmaya mailli tasarımda , bir hayli ağırlığı mevcut, yazılımı yükleyince dip ses sorunu yapıyor , şarj girişi mikro usb ,en büyük eksiside bu fiyata almanızı tavsiye etmem
steel series 7x plus aldım 2 hafta kadar oldu 2400 e bundan daha iyiydi
Güzel yorumlamışsın dostum eline sağlık. Öneri olarak söylüyorum ''mail'' bambaşka bir şey, ''meyil'' olarak düzelt istersen.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,521
İsim
Diyarhan
1500 e kullandım o kadar ederdi. Virtiuoso alınır bu paraya.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,816
İsim
Lokman Doğan
2 bin olsa alırım .d amazonda hep 3 tü

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Birkaç yorumu okudum hepsini değil ama şunu söyleyebilirim bu ürünü 1.5 sene kullandım artından virtuosoya geçtim öncelikle malzeme kalitesi asla kaliteli değil boyası kolayca atıyor kulak yastıkları yırtılıyor kablosu açılıyor 1.5 senede oldu hepsi zaten malzemesi full plastik ekstra kaliteli bi malzeme yok
+ olarak kullanabileceğin en rahat kulaklık asla ağır falan değil virtuoso ile kıyaslasam bile void elite hala çok daha rahat bir kulaklık
Sonuç kısmına gelirsek bu parayı buna vermektense virtuoso almanı tavsiye ederim ses kalitesi malzeme kalitesi mikrofon kalitesi hepsi daha iyi sadece daha az rahat o kadar
Not:Virtuoso alacaksan eğer aliexpress veya amazondan kumaş kulak yastığı al yazın sıkıntı çekersin deri ile

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Birkaç yorumu okudum hepsini değil ama şunu söyleyebilirim bu ürünü 1.5 sene kullandım artından virtuosoya geçtim öncelikle malzeme kalitesi asla kaliteli değil boyası kolayca atıyor kulak yastıkları yırtılıyor kablosu açılıyor 1.5 senede oldu hepsi zaten malzemesi full plastik ekstra kaliteli bi malzeme yok
+ olarak kullanabileceğin en rahat kulaklık asla ağır falan değil virtuoso ile kıyaslasam bile void elite hala çok daha rahat bir kulaklık
Sonuç kısmına gelirsek bu parayı buna vermektense virtuoso almanı tavsiye ederim ses kalitesi malzeme kalitesi mikrofon kalitesi hepsi daha iyi sadece daha az rahat o kadar
Not:Virtuoso alacaksan eğer aliexpress veya amazondan kumaş kulak yastığı al yazın sıkıntı çekersin deri ile
Şu an elimde hs50 pro var ve 2-3 saat sonra rahatsız ediyor. Bu kadar para verip yine rahatsız edecek bir şey almayayım diyorum.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Şu an elimde hs50 pro var ve 2-3 saat sonra rahatsız ediyor. Bu kadar para verip yine rahatsız edecek bir şey almayayım diyorum.
Rahatsız etmiyor virtuosoyu kendim genelde takınca 4-6 saat aralıksız oynuyorum ve kablosuz olduğu için pc den kalkıp örneğin içecek doldururken bile takmaya devam ediyorum sorun olmuyor kulaklık rahat ve konforlu sadece void elite tamamen plastik olduğu için daha hafif haliyle daha rahat ama virtuosoyu her türlü tercih ederim

Top Bottom