Benimkide şimdi geldide tarayıcıya falan nasıl giriyoruz birde apk uygulamalar yükleyebiliyor muyuz biliyor musunuz?Cihaz bu sabah geldi, kurulumunu yaptım biraz test ettim ve memnun kaldım iyi ki almışım.
Şöyle bir sorun yaşıyorum, bazı uygulamalarda ekranın dışına taşıyor. Nasıl düzeltirim?
Televizyonun kumandasından ekran ya da zoom ayarlarında Full seçeneğini seçin.Cihaz bu sabah geldi, kurulumunu yaptım biraz test ettim ve memnun kaldım iyi ki almışım.
Şöyle bir sorun yaşıyorum, bazı uygulamalarda ekranın dışına taşıyor. Nasıl düzeltirim?
1400 e i5 3470 işlemci 8 gb ram h61 anakart 240 gb ssd li 300w psu mini kasa aldım bundan daha kullanışlı bence. erçekten daha kulanişli bende tx 6 var 4 GB ramli 2 senedir hiç kullanmadim eski bir sistemim var i3 9100 fli 1050 ti takılı acamadigim format yok uydu kartida koydum her şey pcde yapiyorum gayet guzel
Bence de daha mantıklı bende senin sitemin tık üstü var 12gb ram 3470s işlemci RX 470 4 GB var gibayte h77 anakart işe çok yarıyor kesinlik çöp olan şeyleri almayın PC her zaman daha iyidir1400 e i5 3470 işlemci 8 gb ram h61 anakart 240 gb ssd li 300w psu mini kasa aldım bundan daha kullanışlı bence.
IP TV bu cihazda çalışır ama kanal sayısı çok olduğunda hepsini sistemde göremezsiniz 16 gb galiba bir araştırın öyle alınTürkcell tv+ ı bırakıp buna geçeyim mi acaba IP TV şart ama eski dizileri ailedekiler izliyor. IP TV lerde dizilerin eski bölümleri var mı?
Var diye biliyorum bende uydulu cihazı var kullanmıyorum onda vardıiptv çalıştırır mı ? xtream üzerinden izliyorum var mıdır uygulaması