Botech Wzone ya da Mi Box yerine alınır mı ne diyorsunuz?Bildiğim kadarıyla piyasadaki en fiyat/performans ürün. En düşük fiyat ile satışta. Almayı düşünen varsa acele etsin. Bu fiyatta çok kalacağını sanmıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bunu eski monıtor için kullanablirmiyim onu tv yapmak için baya eski ama 720 p 60 hz3 4 aydır kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Çekiyorum o zaman bir tane, tvnin akıllı kısmı iyice yavaşladı zaten android değil smart uygulama falan da yükleyemiyordum iyi denk geldiMi Box'dan daha iyi oldugunu biliyorum ama diğeri hakkında bilgim yok.
Teşekkürler
dm yaz yardımcı olayımbunun ile netflix youtube falan harici ulusal yayınları izleyebiliyormuyuz acaba çünkü taşındığım binada çanak sistemi yok o yüzden bu çözüm olur mu
ben satıyorum hocam google tv dm yazın yardımcı olayımip tv kullanabilir miyim bunda
ben bundan kullandım kasıyor garantiye yolladım sorun yok dediler kendi kendine kapanıyor yeni cihaz aldım bir arkadaştan sorunsuz çalışıyor birde ip tv aldım miss gibi kullanıyorum 1300 tl bundan arayüzüde daha güzelakılsız tvyı akıllı yaparmı
evet yapabilirsinizbunu eski monıtor için kullanablirmiyim onu tv yapmak için baya eski ama 720 p 60 hz
1360x768 eski tvde kullanıyorum bende. Kullanılır 720p monitörde debunu eski monıtor için kullanablirmiyim onu tv yapmak için baya eski ama 720 p 60 hz