CL28 al geç hocam fiyatlar aynıysa.Beyler ikisinden hangisini almak mantıklı sizce ?
Gskill - 6000 mhz cl30 2x16
corsair - 6000 mhz cl28 2x16
fiyatları aynı
Hocam fiyat aynı olduğu için corsair olanı alasım var benim de. Fakat G-skill sektörün lideri diye biliyorum.CL28 al geç hocam fiyatlar aynıysa.
Ana kartın nedir hocam? Bir de olaya sektörün lideri gözünden bakmamak lazım. Corsair da ilk defa adını duyurmuş bir marka değil ve teknik açıdan küçük gibi görünen (Cl28=>Cl30) fark olsa da aynı fiyatta Cl28 daha hassas bir gecikme süresine sahip oluyor. Şahsi tavsiyem 1000 TL fazla da vermeden Corsairin ramini almanızdır.Hocam fiyat aynı olduğu için corsair olanı alasım var benim de. Fakat G-skill sektörün lideri diye biliyorum.
G-skill'in 6000 mhz cl28 olanı ise 1000 TL daha pahalı. Bunu da alabilirim ama bu ram anakartımın qvl listesinde yok. Böyle de kötü yanı var.
Anakartı ram'ler beraber sipariş geçecem , Asus rog B850E. Bu arada teşekkür ederim kararımı verdim corsair olanı alıyorum. Çok saolunAna kartın nedir hocam? Bir de olaya sektörün lideri gözünden bakmamak lazım. Corsair da ilk defa adını duyurmuş bir marka değil ve teknik açıdan küçük gibi görünen (Cl28=>Cl30) fark olsa da aynı fiyatta Cl28 daha hassas bir gecikme süresine sahip oluyor. Şahsi tavsiyem 1000 TL fazla da vermeden Corsairin ramini almanızdır.
Rica ederim hocam hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bu arada ana kartına baktım da yan sekmeden biraz fazla bir anakart değil mi AM5 sistem için? Ne amaçla aldığınızı tabii ki bilmiyorum ama bu konuyla ilgili de bir başlık açın isterseniz çünkü 8000 MHz olduğunu görüyorum sisteminizle dengesizlik yaratmasın ilerleyen süreçlerde. Fiyatı da anakart piyasasına göre biraz fazla geldi açıkçası gözüme. Hatta en sağlıklısı sistemin tüm parçalarını seçtikten sonra bir konu açıp fikir almak çünkü gereksiz pahalı bir sistem toplama ihtimaliniz var.Anakartı ram'ler beraber sipariş geçecem , Asus rog B850E. Bu arada teşekkür ederim kararımı verdim corsair olanı alıyorum. Çok saolun
Parçaların hepsini titizlikle ve ihtiyacıma yönelik seçtim hocam. Konu da açtım hatta. Üst seviye bir sistem topluyorum. Yine de uyarınız için çok saolunRica ederim hocam hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bu arada ana kartına baktım da yan sekmeden biraz fazla bir anakart değil mi AM5 sistem için? Ne amaçla aldığınızı tabii ki bilmiyorum ama bu konuyla ilgili de bir başlık açın isterseniz çünkü 8000 MHz olduğunu görüyorum sisteminizle dengesizlik yaratmasın ilerleyen süreçlerde. Fiyatı da anakart piyasasına göre biraz fazla geldi açıkçası gözüme. Hatta en sağlıklısı sistemin tüm parçalarını seçtikten sonra bir konu açıp fikir almak çünkü gereksiz pahalı bir sistem toplama ihtimaliniz var.
O zaman tamamdır hocam açtığınız konu kaçmış gözümden sanırım. Rica ederim şimdiden hayırlı uğurlu olsun o halde güzel günlerde kullanmanız dileğiyleParçaların hepsini titizlikle ve ihtiyacıma yönelik seçtim hocam. Konu da açtım hatta. Üst seviye bir sistem topluyorum. Yine de uyarınız için çok saolun