Neler Yeni

Corshair HS65 nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Sevimli
Bütçe
3000
Corshair hs65 almayı planlıyorum fakat birkaç model arasında kararsız kaldım.Hyprex cloud stınger 2,artics nova 1,blackshark 2x ve hs65 bu kulaklıklar arasında düşünüyorum hs65e mikrofonu iyi olduğu için daha yakınım ama oyunlarda rakibin tam olarak nereden geldiğini,nerede olduğunu vs bilmek istiyorum.Önerileriniz nelerdir?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Blackshark v2x 2 haftadır kullanıyorum. gerçekten kaliteli ve güzel. Mikrofonuda güzel ve yeterli. Kulak ağrıtmıyor. Sorun varsa v2x için yardım edebilirim. Diğerleri hakkında bilgim yok malesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Sevimli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blackshark v2x 2 haftadır kullanıyorum. gerçekten kaliteli ve güzel. Mikrofonuda güzel ve yeterli. Kulak ağrıtmıyor. Sorun varsa v2x için yardım edebilirim. Diğerleri hakkında bilgim yok malesef.
mikrofonunda dip ses var deniyor bilmiyorum ama peki oyunda rakibin konumunu belirlemede nasıl acaba ve müzik dinlerken keyif veriyor mu fps oyunları oynuyorum ve müzik dinliyorum her iki etkinlik için uygun olan kulaklık lazım bana

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
mikrofonunda dip ses var deniyor bilmiyorum ama peki oyunda rakibin konumunu belirlemede nasıl acaba ve müzik dinlerken keyif veriyor mu fps oyunları oynuyorum ve müzik dinliyorum her iki etkinlik için uygun olan kulaklık lazım bana
Dip sesi varmı yokmu ölçmek lazım. ses kasma müzik dinlemede gayet güzel. Oyunlarda ses kasması güzel sanki tam yerini gösteriyor. Birde 7.1 surround denen bişey var aktif edince bir farkı varmış ama aktif edemedim ben programı bulamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Sevimli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dip sesi varmı yokmu ölçmek lazım. ses kasma müzik dinlemede gayet güzel. Oyunlarda ses kasması güzel sanki tam yerini gösteriyor. Birde 7.1 surround denen bişey var aktif edince bir farkı varmış ama aktif edemedim ben programı bulamadım.
kral 7.1 surroundı aktif etmen için kutusunda gelen usb aparatı var onu takman gerekiyor yani ya öyledir ya da dolby atmos destekliyordur.Dolby atmosu kurup üstünden yapıyorsundur deneyebilirsin dolby atmosu yani hikayeli oyunlarda zevk verir sana ama fps oyunlarında sesleri dağıtıyo rakibin yerini tam olarak algılayamıyorsun

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
kral 7.1 surroundı aktif etmen için kutusunda gelen usb aparatı var onu takman gerekiyor yani ya öyledir ya da dolby atmos destekliyordur.Dolby atmosu kurup üstünden yapıyorsundur deneyebilirsin dolby atmosu yani hikayeli oyunlarda zevk verir sana ama fps oyunlarında sesleri dağıtıyo rakibin yerini tam olarak algılayamıyorsun
Anladım kral böyle daha iyi. Kutudan qr kodlu bir kart çıktı ama yapamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,237
Üyeler
165,496
Son üye
Denememüzisyen
Top Bottom