❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Yağsız Fritöz / Airfryer (1.297 TL Amazon)

Reaksiyon skoru
202
Forumun yerli ve milli airfryeri yeniden indirimde, geçen yetişip alamadığım için hırs yaptım. Takipteydim, o gün bugün.

TIKLA GİT

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam patetes firinlanmis gibi oluyor bende neden acaba. Videolari izledim orada citir duruyor.

Sırf patates ve nugget falan için alınır mı bu alet? Sanırım bu iyi de bir air fryer. Zamanında fiyatları uçuktu da şu an baya alınabilir fiyatlar.

Patates için çok onermmem dondurulmuşta denedim ustundeki sureyle patates yaparsaniz cig cig yer ishal gezersiniz benim gibi :/ süreyi ya uzatmanız lazım yada ince dilim gerekiyor,

et ve mantar yapıyorum güzel Oluyor o konuda kafi. Mini fırın yerine kesinlikle is görür ama pizza yapamaz tabi veya hamur işi sigmaz

Bazıları ustundeki sure iyi diyor eminin fikir ayrılığı olacaktır

bir tane airfrayer vardı cam kapaklı içinde çevirme tavuk yapılıyordu hangisiydi o

Forumun yerli ve milli airfryeri yeniden indirimde, geçen yetişip alamadığım için hırs yaptım. Takipteydim, o gün bugün.

TIKLA GİT
on numara airfryer kendim kullanıyorum son derece memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patates için çok onermmem dondurulmuşta denedim ustundeki sureyle patates yaparsaniz cig cig yer ishal gezersiniz benim gibi :/ süreyi ya uzatmanız lazım yada ince dilim gerekiyor,

et ve mantar yapıyorum güzel Oluyor o konuda kafi. Mini fırın yerine kesinlikle is görür ama pizza yapamaz tabi veya hamur işi sigmaz

Bazıları ustundeki sure iyi diyor eminin fikir ayrılığı olacaktır
-1 patatesi yağ püskürtücü ile patatesi 3-4 fıs atıp yer yerine yağlayıp 30 dakika 15 dakikada güzelce karıştırınca nar gibi kızarıyor

on numara airfryer kendim kullanıyorum son derece memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-1 patatesi yağ püskürtücü ile patatesi 3-4 fıs atıp yer yerine yağlayıp 30 dakika 15 dakikada güzelce karıştırınca nar gibi kızarıyor
30dk çalıştırıyorsunuz doğru anladım dimi ? Kendi modu çünkü yarısı kadardı sure olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri