Cryptology
80+
- Reaksiyon skoru
- 202
Hazır donmuş patates kullanınHocam patetes firinlanmis gibi oluyor bende neden acaba. Videolari izledim orada citir duruyor.
bir tane airfrayer vardı cam kapaklı içinde çevirme tavuk yapılıyordu hangisiydi o
on numara airfryer kendim kullanıyorum son derece memnunumForumun yerli ve milli airfryeri yeniden indirimde, geçen yetişip alamadığım için hırs yaptım. Takipteydim, o gün bugün.
TIKLA GİT
-1 patatesi yağ püskürtücü ile patatesi 3-4 fıs atıp yer yerine yağlayıp 30 dakika 15 dakikada güzelce karıştırınca nar gibi kızarıyorPatates için çok onermmem dondurulmuşta denedim ustundeki sureyle patates yaparsaniz cig cig yer ishal gezersiniz benim gibi :/ süreyi ya uzatmanız lazım yada ince dilim gerekiyor,
et ve mantar yapıyorum güzel Oluyor o konuda kafi. Mini fırın yerine kesinlikle is görür ama pizza yapamaz tabi veya hamur işi sigmaz
Bazıları ustundeki sure iyi diyor eminin fikir ayrılığı olacaktır
30dk çalıştırıyorsunuz doğru anladım dimi ? Kendi modu çünkü yarısı kadardı sure olarakon numara airfryer kendim kullanıyorum son derece memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
-1 patatesi yağ püskürtücü ile patatesi 3-4 fıs atıp yer yerine yağlayıp 30 dakika 15 dakikada güzelce karıştırınca nar gibi kızarıyor