🔥İndirim Cosori Airfry 5.5LT 1345TL amazon.com.tr (Prime Özel)

Reaksiyon skoru
119
150TL Kuponla Kırmızısı 1345 liraya geliyor, gördüğüm en düşük fiyatı.
Siyah renk 65lira daha yüksek.
KIRMIZI
SİYAH

1746788728420.webp

Prime özelmiş başlığa ekliyorum.

Cosori'nin Türkiye'de yetkili bir servisi yok.
Satın almanızı önermem. En ufak parçasına bir şey olsa Amazon parça vesaire vermiyor. Bozulsa, onarım yaptırmıyor. Güya sözde 2 yıl garantisi var. Zaten bu sebepten dolayı cosorilerden bi an önce kurtulmaya çalışıyorlar sanırım fiyatı düşürerek.

Satın almanızı önermem. En ufak parçasına bir şey olsa Amazon parça vesaire vermiyor. Bozulsa, onarım yaptırmıyor. Güya sözde 2 yıl garantisi var. Zaten bu sebepten dolayı cosorilerden bi an önce kurtulmaya çalışıyorlar sanırım fiyatı düşürerek.
teknoloji biraz şans işi 2022 almıştım ben o zaman daha pahalıydı herhangi bir arızası yok

4 senedir kullanıyorum içindeki teflon biraz aşındı sadece bir arıza çıkartmadı.

Garantisi tr'de yok ama iade edebilirsin ürüne hasar vermediğin sürece.

4 sene önce 3150tl'den almışım. Enflasyonu üstüne eklesek 15bin eder. Bu fiyat bedava bu arada.

Kişiye özel kupon galiba, prime olmama rağmen gözükmüyor

4 sene önce 3150tl'den almışım. Enflasyonu üstüne eklesek 15bin eder. Bu fiyat bedava bu arada.
Airfryerler ilk çıktığı zamanlar fazla pahalıydı o sebepten. Şimdi artınca ucuzlattılar.

Bu cosoride de dibin dibi yok yıllar önce 2600tl almıştık :D düştükçe düştü :D

Bu cosoride de dibin dibi yok yıllar önce 2600tl almıştık :D düştükçe düştü :D
anneler günü indirimi diye 1500 e aldık geçen hafta , üstüne daha da düştü , enflasyona kafa tutan tek ürün :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150TL Kuponla Kırmızısı 1345 liraya geliyor, gördüğüm en düşük fiyatı.
Siyah renk 65lira daha yüksek.
KIRMIZI
SİYAH
Geçen hafta aldık kullanıyoruz , bu fiyata muazzam ürün , ben ağırlıklı olarak patates yapmak için almıştım ve patates konusunda felaket iyi. Çıtır çıtır içi yumuşacık yapıyor patatesleri yemeye doyamıyorum , hamburgerci patatesini aratmıyor :D Tavuğu da güzel pişiriyor. Yanında pratik yemek tarifi kitabı da var.

Geri