3.bir hata daha aldım.Battlefield 2042 oynarken durduk yere düzenli olarak bu hatayı alıyorum internette sebebini ve çözümünü bulamadım, nasıl çözeceğime dair bir fikri olan varsa söylerse sevinirim.
Bu sorun yeni mi başladı?Battlefield 2042 oynarken durduk yere düzenli olarak bu hatayı alıyorum internette sebebini ve çözümünü bulamadım, nasıl çözeceğime dair bir fikri olan varsa söylerse sevinirim.
Hayır birkaç haftadır varBu sorun yeni mi başladı?
Aynı sürücü kurmak dışında DDU ile kaldırıp farklı sürücü denemeyi denedin mi hocam?Hayır birkaç haftadır var
GeForce Experience uygulamasından her zaman en son sürümü kullanıyorum ve genelde bir sorun olmuyordu. Şuan yüklü olan sürüm 531.18. Güncel sürüm kullanmak dışında başka bir yol denemedim.Aynı sürücü kurmak dışında DDU ile kaldırıp farklı sürücü denemeyi denedin mi hocam?
Bu iki sürücüyü sırasıyla dene bakalım hocam. DDU ile kaldır gene hocam.GeForce Experience uygulamasından her zaman en son sürümü kullanıyorum ve genelde bir sorun olmuyordu. Şuan yüklü olan sürüm 531.18. Güncel sürüm kullanmak dışında başka bir yol denemedim.
Şu sürücüyü dener misinGeForce Experience uygulamasından her zaman en son sürümü kullanıyorum ve genelde bir sorun olmuyordu. Şuan yüklü olan sürüm 531.18. Güncel sürüm kullanmak dışında başka bir yol denemedim.
Bu iki sürücüyü sırasıyla dene bakalım hocam. DDU ile kaldır gene hocam.
![]()
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com.tr![]()
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com.tr
Akşam deneyip geri dönüş yapacağımŞu sürücüyü dener misin
![]()
Driver Details | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
Şu sürücüyü dener misin
![]()
Driver Details | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
528.49 sürümü bu hatayı verdiBu iki sürücüyü sırasıyla dene bakalım hocam. DDU ile kaldır gene hocam.
![]()
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com.tr![]()
<dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com.tr
Dostum ayni hata bende de vardı. Sürücü denedim ama olmadı. Bios güncelleyince sorunum ortadan kalktı. Bütün oyunlarda hata alıyordum.528.49 sürümü bu hatayı verdi
Anakartın biosu mu ekran kartının biosu mu?Dostum ayni hata bende de vardı. Sürücü denedim ama olmadı. Bios güncelleyince sorunum ortadan kalktı. Bütün oyunlarda hata alıyordum.