Neler Yeni

Yardım [ÇÖZÜLDÜ GÜNCELLEME 2 ] TurkNet İsyanım, İptal süreci

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Altyapınız sorunsuz ise Türknet 10 numara ama altyapınız zaten sorunlu ve Türknete geçtiyseniz müşteri hizmetleri online olduğu için devamlı aksaklıklar yaşanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milenicom da 70Mb Fiber altyapısı gözüküyor adresimde.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Fiber mi. Vdsl olmasın hocam. Fiber de 100 yazması lazım.

FIBER100 Kampanyası diyor. Millenicom’a geçiş işlemlerini başlattım, VDSL dedi bana.

Yaşadığım sorunu da anlattım, o portlarım bizimle bir alakası yok denildi, şu anda geçişinizde hiçbir sorun yok, 100mb paket üzerinden geçişinizi yapıyorum, altyapınız desteklerse 100’e kadar alırsınız eğer desteklemezse bile rahat rahat 70 alırsınız dedi?

Peki bu bozuk VDSL kutusu sorunu ne olacak?

Aynı kutu değil mi bu, farklı bir durum olma ihtimali var mı? Belki de kutu değil sadece port bozuktur bilmemedim şimdi?

ADSl’ye geçmek için bekleyeceğim süre yerine bunu beklerim daha iyi dedim sizce?

Ekler

• 5EE3617B-39FB-4B91-B604-FCC0095C73F0.jpeg
    5EE3617B-39FB-4B91-B604-FCC0095C73F0.jpeg
    1.2 MB · Hit: 41

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
FIBER100 Kampanyası diyor. Millenicom’a geçiş işlemlerini başlattım, VDSL dedi bana.

Yaşadığım sorunu da anlattım, o portlarım bizimle bir alakası yok denildi, şu anda geçişinizde hiçbir sorun yok, 100mb paket üzerinden geçişinizi yapıyorum, altyapınız desteklerse 100’e kadar alırsınız eğer desteklemezse bile rahat rahat 70 alırsınız dedi?

Peki bu bozuk VDSL kutusu sorunu ne olacak?

Aynı kutu değil mi bu, farklı bir durum olma ihtimali var mı? Belki de kutu değil sadece port bozuktur bilmemedim şimdi?

ADSl’ye geçmek için bekleyeceğim süre yerine bunu beklerim daha iyi dedim sizce?
Evet yani vdsl bozuksa nasıl size 70 verecekler. Enteresan.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Evet yani vdsl bozuksa nasıl size 70 verecekler. Enteresan.

Şimdi hocam aynı altyapı mı diye sorduğumda evet aynı altyapı dedi.

Bu adamlar VDSL’den aynı altyapıdan şu an 70 verebiliyor olmaları lazım o halde? Hali hazırda bulunan müşterilere vermiyorlar mı şu anda 70

Bakın bastıra bastıra söyledim böyle böyle bir durum var arıza var dedim, hayır şu an hiçbir sorun gözükmüyor verebiliriz dedi, hemen başlattı işlemleri, konuşmaların kaydı tutuluyor sonuçta peşin peşin uyardım ben

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Şimdi hocam aynı altyapı mı diye sorduğumda evet aynı altyapı dedi.

Bu adamlar VDSL’den aynı altyapıdan şu an 70 verebiliyor olmaları lazım o halde? Hali hazırda bulunan müşterilere vermiyorlar mı şu anda 70

Bakın bastıra bastıra söyledim böyle böyle bir durum var arıza var dedim, hayır şu an hiçbir sorun gözükmüyor verebiliriz dedi, hemen başlattı işlemleri, konuşmaların kaydı tutuluyor sonuçta peşin peşin uyardım ben
Belki de TT gelip düzeltti. Başka seçenek gelmiyor aklıma.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
1 yıldır turknet kullanıyorum hıcbır sorun yaşamadım kopma bıle olmadı ınternette garip bir şirket

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Belki de TT gelip düzeltti. Başka seçenek gelmiyor aklıma.

VDSL Kutusunda değil de, TurkTelekom tarafından benim adıma TurkNet’e tahsis edilen portda arıza olma olasılığı nedir?

Ayrıca az önce Turkcell Superonline aradı, başvuru yapmıştım oraya da, henüz fiberin aktifleşmediğini söyledi bu lokasyonda.

VDSL’ kullanacağımı söyledi, ben de durumu anlattım, bu durumda siz de bağlayamazsınız o halde beni VDSL’e dedim, evet doğru tüm şirketler aynı altyapıyı kullandığından biz de şu anda bağlayamayız arıza varsa dedi.

Belli ki bir arıza var fakat kimsenin sisteminde bile görünmüyor, muhtemelen milenicom da durumun farkında değil ve gelip bağladığında internet bağlantısı alamayacağım?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
VDSL Kutusunda değil de, TurkTelekom tarafından benim adıma TurkNet’e tahsis edilen portda arıza olma olasılığı nedir?

Ayrıca az önce Turkcell Superonline aradı, başvuru yapmıştım oraya da, henüz fiberin aktifleşmediğini söyledi bu lokasyonda.

VDSL’ kullanacağımı söyledi, ben de durumu anlattım, bu durumda siz de bağlayamazsınız o halde beni VDSL’e dedim, evet doğru tüm şirketler aynı altyapıyı kullandığından biz de şu anda bağlayamayız arıza varsa dedi.

Belli ki bir arıza var fakat kimsenin sisteminde bile görünmüyor, muhtemelen milenicom da durumun farkında değil ve gelip bağladığında internet bağlantısı alamayacağım?
Dediğiniz olabilir. Direk kutu değil de sizin port bozuktur. E öyleyse madem Türknet port değiştirseydi.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Dediğiniz olabilir. Direk kutu değil de sizin port bozuktur. E öyleyse madem Türknet port değiştirseydi.
Garip bir çıkmazda gibiyiz hocam.

Durum ekteki görseldeki gibi olacakmış hissiyatı veriyor bana...

:(

Ekler

• MEME.png
    MEME.png
    843.9 KB · Hit: 42

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Garip bir çıkmazda gibiyiz hocam.

Durum ekteki görseldeki gibi olacakmış hissiyatı veriyor bana...

:(
Aynı filme tekrar gitmiş gibisiniz. Sonu biliyorsunuz ama o heyecanı yaşamak istiyorsunuz.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Aynı filme tekrar gitmiş gibisiniz. Sonu biliyorsunuz ama o heyecanı yaşamak istiyorsunuz.

Peki elimde bir yasal hak bulunur mu ?

Telefon görüşmesinde ısrarla bastıra bastıra söyledim arıza olduğunu hayır bizlik bir durum yok biz verebiliriz diyorlardı.

Hatta bilerek 100MB/s bağlattım, kadın dedi ki yeterse 100 yetmez ise bile zaten rahat rahat 70 alırsın...

Ah be ablacım, bi 50 versen yeter idi aslında.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Peki elimde bir yasal hak bulunur mu ?

Telefon görüşmesinde ısrarla bastıra bastıra söyledim arıza olduğunu hayır bizlik bir durum yok biz verebiliriz diyorlardı.
O kadarını bilemiyorum hocam. Siz paradoksa düşmüşsünüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom