Neler Yeni

Yardım [ÇÖZÜLDÜ GÜNCELLEME 2 ] TurkNet İsyanım, İptal süreci

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
O kadarını bilemiyorum hocam. Siz paradoksa düşmüşsünüz.

Bekleyip görelim o halde, belgeleri ve evrakları tamamlıyorum şu anda, ilerleyen günlerde konuyu gelişmeler doğrultusunda güncelleyeceğim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
Bekleyip görelim o halde, belgeleri ve evrakları tamamlıyorum şu anda, ilerleyen günlerde konuyu gelişmeler doğrultusunda güncelleyeceğim.
Şuanda yazı tura attınız inş dik gelmez para.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
  • Üzgün
Reaksiyonlar: -pSx

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sonucunu merak ettim aynı alt yapıyı kullandıklarından cidden sorun varsa yine olur diye düşünüyorum.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Sonucunu merak ettim aynı alt yapıyı kullandıklarından cidden sorun varsa yine olur diye düşünüyorum.

Kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum, bence de öyle olacak fakat bu durumda bağlayamayacaklar interneti o zaman ne olacak ne diyecekler, belki yeni müşteri olarak gözükeceği için TT’den onarım talep ederler bilmiyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum, bence de öyle olacak fakat bu durumda bağlayamayacaklar interneti o zaman ne olacak ne diyecekler, belki yeni müşteri olarak gözükeceği için TT’den onarım talep ederler bilmiyorum
Onarım talebi iste masrafı çoksa kabul etmezler 1 abone için ama arızalı olduğu sistemlerine düşer.

• Beğen
Reaksiyonlar: -pSx

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Onarım talebi iste masrafı çoksa kabul etmezler 1 abone için ama arızalı olduğu sistemlerine düşer.
Belgeleri imzalayıp mail olarak kendilerine ileteceğim işlemleri bugün başlatacaklar. Bakalım güncelleyeceğim konuyu gelişmeler oldukça.

6 yıl olucak sanırım sorunsuz kullanıyorum ilk çektiğim gün ve yıl hariç sonrası sorunsuz :)

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
İlk çektirdiğim günden beri 14’ün üstünü görmedim, 0.58 uplod
Genelde şundan kaynaklı oluyor hız sorunu Cat6 kablo olması lazım stabil internet için binadaki portlarda oksitlenme varsa bundan ötürü hızınız düşüktür vs vs en mantıklısı kutudan eve benim gibi cat6 kablo çekmek sorunsuz kullanıyorum

Rulep

80+ Gold
altapısı olmadığı için turknette mağdur oluyor bende buna üzülüyorum

klasik türk telekom ilgisizler geldiklerini bir şeyi düzeltirken başkasının internetini bozarlar beş para etmezler

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
altapısı olmadığı için turknette mağdur oluyor bende buna üzülüyorum

klasik türk telekom ilgisizler geldiklerini bir şeyi düzeltirken başkasının internetini bozarlar beş para etmezler

Söylediğiniz gibi belki TurkNet’in kısmi bir haklılık payı elbette var, ama bence orada da bir denetimsizlik söz konusu.

Portun veya kutunun bozuk olduğundan bi haber müşteri alıyorlar, benim gibi daha yüzlercesi vardır vaat edilen hızlara yaklaşamayan insanlar.

Eminim ki TurkNet çalışan ve yetkilileri de bunun farkındadırlar, ama yine de insanlara alamayacakları değerler üzerinden olmayan bir ürünü satmaya devam ediyorlar haliyle.

Top Bottom