Neler Yeni

Yardım [ÇÖZÜLDÜ GÜNCELLEME 2 ] TurkNet İsyanım, İptal süreci

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
VDSL kutusunun arızalı olduğunu bile bile Milenicom'a geçmeye çalışarak sende biraz suçlu oluyorsun bence hocam.
Firmalar zaten başlı başına suçlu ama bile bile ikinci bir aksiyona girmek gereksizdi bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: -pSx

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
VDSL kutusunun arızalı olduğunu bile bile Milenicom'a geçmeye çalışarak sende biraz suçlu oluyorsun bence hocam.
Firmalar zaten başlı başına suçlu ama bile bile ikinci bir aksiyona girmek gereksizdi bence.

Hocam ben kullanıcıyım, bana TurkNet'in söylediğine göre arızalı, Millenicom'un söylediğine göre Arızalı değil, nerden bileceğim kime inanacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom şu an benim bölgemde FIBER mi veriyor? Hipernet başvuruna tıkladığımda sokağınıza kadar gelen Fiber Kablo ile yazıyor?

Bilgisi Olan?

Ekler

• 1.png
    1.png
    1.9 MB · Hit: 41

Sagittarius

80+ Silver
TurkNet’e geçiş yaparken 100Mb/s tek fiyat denildi, daha geçiş işlemleri bitmemişken 50Mb/s denildi, 100 için ekstra ücret istendi.

O zamanlar 8Mb/s internet olduğu için 50mb/s’ye bin şükür dedim geçiş yaptım.

Yaptığım günden beri aldığım en yüksek hız 14Mb/s, Paket bilgilerim’e baktığımda 50 görünüyor.

TurkNet ile görüştüm böyle böyle vaat ettiğimiz hızları verin dedim ardından olaylar patlak vermeye başladı…

ADSL kullandığımı VDSL2+’a geçiş yapacaklarını söylediler 24 saat beklettiler, ardından işlemin tamamlandığını ve Türk Telekom saha ekiplerinin portunu VDSL’e bağlayacağını bu işlemin 3 gün süreceğini söylediler tamam dedim.

İnternetsiz geçen 3 günün ardından mesaj geldi, işlem başarıyla tamamlanmıştır diye. Fakat hiçbir şekilde internete erişemedim, destek kaydını otomatik olarak kapattılar yeni açtıklarıma bir türlü cevap alamadım 2 gün boyunca.

Dün tekrar iletişim kurabildim, saha ekipleri arıza tespiti için işleme koyuldu 36 saat bekleyin denildi.

36 saat daha bekledik ve az önce Türk Telekom aradı.

Mahallenizdeki VDSL Kutusu bozuk, arızalı tamir yapmıyoruz, yenisini de getirmiyoruz yapacak bir şey de yok TurkNet ile görüşün sizi tekrar ADSL’e alsın dediler.

Şimdi ben zaten günlerdir internetsizim ve internetimden şikayetçi iken, eski kötü vaat ettiklerini veremedikleri internetime dönmek için tekrar 3 iş günü mü bekleyeceğim?

Madem bozuk bunu bile bile neden takıyorsunuz portu?

Bozuk olduğunu TurkNet bilmiyor mu daha önce şikayet gelmemiş bu olay yaşanmamış mı bu konu üzerinden? Bozuksa neden beni VDSL’e geçiriyorsunuz, üstüne üstlük paketimi yükselttim ekstra ücret karşılığında.

Destek ekini altyapımın 70Mb’s’e kadar desteklediğini söylüyor ben daha 14 üstü göremedim.

Bu nasıl bir iletişimsizliktir, zerre memnun değilim iptal işlemlerini derhal başlattım, hala ne arayan var ne soran zerre umurlarında değil muhattap bulamıyorsunuz karşınızda.
Benim İnternette neden hiç sorun yok Turkcell fiber 100Mbps kullanıyorum 192 180 mbps alıyorum daha ne olsun

• Beğen

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam ben kullanıcıyım, bana TurkNet'in söylediğine göre arızalı, Millenicom'un söylediğine göre Arızalı değil, nerden bileceğim kime inanacağım?
Haklısın o konuda hocam ama firmalar sonuçta kendilerine müşteri çekme peşinde.
Ortada ana dağıtıcı olan Türk Telekom var. Ben kutuyu değiştirmem ne halin varsa gör diyor resmen ve diğer firmalar bunu ya görmüyor ya da göz ardı edip müşteri alma peşinde koşuyor.
Milenicom olayının aynı olacağı belliymiş zaten. Boşuna zaman kaybı ve sinir stres oluyor bence hocam.

• Beğen

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
misfit
Türk Telekom şu an benim bölgemde FIBER mi veriyor? Hipernet başvuruna tıkladığımda sokağınıza kadar gelen Fiber Kablo ile yazıyor?

Bilgisi Olan?
Hipernet bildiğim kadarıyla 100mbps veriyor. Kendi adresimi sorguladığım zaman da Hipernet çıkıyor. Altyapım 81mbps destekliyor.

• Beğen

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,391
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bana gelen saha ekipleri ve iletişim kuran müşteri hizmetleri melekmiş o zaman sanırım, 1 haftadır kullanıyorum Türknet Gigafiber ve sıfır sıkıntı. Diğer alt yapılardan hizmet alınca bi taraftan veyahut iki taraftan ötürü kaynaklanan sorunlarda müşteri mağdur oluyor, klasik yani şaşmıyor

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
14 Mbps mi yoksa 14 MB/s mi?
14Mbps
Haklısın o konuda hocam ama firmalar sonuçta kendilerine müşteri çekme peşinde.
Ortada ana dağıtıcı olan Türk Telekom var. Ben kutuyu değiştirmem ne halin varsa gör diyor resmen ve diğer firmalar bunu ya görmüyor ya da göz ardı edip müşteri alma peşinde koşuyor.
Milenicom olayının aynı olacağı belliymiş zaten. Boşuna zaman kaybı ve sinir stres oluyor bence hocam.

TurkTelekom daha iyi bir alternatif sunabilecekse ona geçiş yapacağım.
Hipernet bildiğim kadarıyla 100mbps veriyor. Kendi adresimi sorguladığım zaman da Hipernet çıkıyor. Altyapım 81mbps destekliyor.

Türk Telekom benim bölgemde hipernet kullanabileceğimi söylüyor.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Türknetin bir suçu yok bu konuda suçlu TT
türknet her durumda suçludur Türknet kullanmasa bile. Çok çektim Türknetten

Bana gelen saha ekipleri ve iletişim kuran müşteri hizmetleri melekmiş o zaman sanırım, 1 haftadır kullanıyorum Türknet Gigafiber ve sıfır sıkıntı. Diğer alt yapılardan hizmet alınca bi taraftan veyahut iki taraftan ötürü kaynaklanan sorunlarda müşteri mağdur oluyor, klasik yani şaşmıyor
Türknet kendi saha ekiplerine sahip değil TT ekiplerini yolluyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,391
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Beğen

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
HEPSİNİ ALLAH ISLAH ETSİN DİYİP BÜTÜN İNTERNET KABLOLARINI KESESİM VAR.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Top Bottom