Genelde şundan kaynaklı oluyor hız sorunu Cat6 kablo olması lazım stabil internet için binadaki portlarda oksitlenme varsa bundan ötürü hızınız düşüktür vs vs en mantıklısı kutudan eve benim gibi cat6 kablo çekmek sorunsuz kullanıyorum
altapısı olmadığı için turknette mağdur oluyor bende buna üzülüyorum
klasik türk telekom ilgisizler geldiklerini bir şeyi düzeltirken başkasının internetini bozarlar beş para etmezler
Onarım talebi iste masrafı çoksa kabul etmezler 1 abone için ama arızalı olduğu sistemlerine düşer.
umudunuzu kaybetmeyin hocam bir gün size de fiber gelecek.
D E J A V UGÜNCELLEME:
Millenicom şaşırtıcı bir hızla 24 saat içerisinde geçiş işlemlerini tamamladı, internet bağlantısını sağladı ve modem kurulumu için gerekli kullanıcı adı ve şifrelerini SMS olarak gönderdi.
Buraya kadar her şey sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşti, peki sonuç?
Modem kurulumunu yaptım ta daa aynı bilmem neyin farklı rengi
İnternete bağlanamıyorum, arıza kaydı oluşturalım dediler, bende anlattım böyle böyle diyeceksiniz 36 saat bekleteceksiniz sonra olmayacak TT’yi yönlendireceksiniz, TT bakacak yapmayız ADSL geçirin diyecek, bana dönüş yapacaksınız ADSL teklif edeceksiniz kabul etmeyeceğim ve aboneliğimi iptal edeceğim süreç böyle böyle olacak diye atladım lafa direk.
Biraz bla bla ettiler bakmadan bilemeyiz dediler şöyle böyle tamam dedim bakın siz ben beklerim.
Kısacası beklemedeyim, 48 Saat içerisinde geri dönüş bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
D E J A V U
Söylüyorum hep, altyapı kötüyse bütün firmalar kötüdür. Yine Telekom'un insafına kalırsınız.GÜNCELLEME:
Millenicom şaşırtıcı bir hızla 24 saat içerisinde geçiş işlemlerini tamamladı, internet bağlantısını sağladı ve modem kurulumu için gerekli kullanıcı adı ve şifrelerini SMS olarak gönderdi.
Buraya kadar her şey sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşti, peki sonuç?
Modem kurulumunu yaptım ta daa aynı bilmem neyin farklı rengi
İnternete bağlanamıyorum, arıza kaydı oluşturalım dediler, bende anlattım böyle böyle diyeceksiniz 36 saat bekleteceksiniz sonra olmayacak TT’yi yönlendireceksiniz, TT bakacak yapmayız ADSL geçirin diyecek, bana dönüş yapacaksınız ADSL teklif edeceksiniz kabul etmeyeceğim ve aboneliğimi iptal edeceğim süreç böyle böyle olacak diye atladım lafa direk.
Biraz bla bla ettiler bakmadan bilemeyiz dediler şöyle böyle tamam dedim bakın siz ben beklerim.
Kısacası beklemedeyim, 48 Saat içerisinde geri dönüş bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla hocam bazı müşteri temsilcileri bir an önce başka kişiye geçmek için sizi dinlemiyorlar bile. Benimde başıma geldi bugün.50 defa bakın sorun var hatlarda siz VDSL verebileceğinizden emin misiniz diye sormama rağmen evet diyen Millenicom şirketi bunu çözemez ya da çözmek için uğraşmazsa gerçekten bu ses kayıtlarını bir şekilde temin edip dava işlemlerini başlatacağım, çok sinirliyim.
Söylüyorum hep, altyapı kötüyse bütün firmalar kötüdür. Yine Telekom'un insafına kalırsınız.
Valla hocam bazı müşteri temsilcileri bir an önce başka kişiye geçmek için sizi dinlemiyorlar bile. Benimde başıma geldi bugün.
Tosla kart kampanya başlatmış işte akbank mobilde akbanka üye olanlara 100tl trendyol hediye çeki.
Dedim ne güzel üye ol.
işte kimlik falan gönderdim en son üyelik işlemlerinin tamamlanması için bankaya gidin diyor.
Ama kampanyada sadece mobilden olunan üyelikler için diyor.
Aradım telefonla dedim böyle böyle bankaya gidin diyor. Ya ama dedim bankaya gidince olmuyormuş. Diyor size orda yardımcı olurlar. En son dedim olmuyorum üye iyi günler.
Türknet' de 70 verebilirim der veremez milleni de veremez o altyapıda. VDSL hiçbir firmadan doğru düzgün hizmet alamayacaksın muhtemelen.Bu adamlar VDSL’den aynı altyapıdan şu an 70 verebiliyor olmaları lazım o halde?
Türknetin bir suçu yok bu konuda suçlu TTAdamlarda muhattap olcak birisi yok işte bu yüzden TT.
Türknet' de 70 verebilirim der veremez milleni de veremez o altyapıda. VDSL hiçbir firmadan doğru düzgün hizmet alamayacaksın muhtemelen.
Adamlarda muhattap olcak birisi yok işte bu yüzden TT.
Telekom altyapisini en iyi yine Telekom'da kullanırsın. Asla kendi müşterilerindeki önceliğe sahip olamazsınız başka firmalarda.
Kimse aklanmamalı, TT ne kadar suçluysa TürkNet ve Millenicom da o kadar suçlu.Türknetin bir suçu yok bu konuda suçlu TT