Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ)İnce'ye vermek mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

Rulep

80+ Gold
İnceyi isteyen sayısı daha fazla bence ama kazanma ihtimali yok diye düşündükleri için kk veriyorlar veya ince alamaz diye vermiyor kk da vermem deyip rte ye oy veriyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
İnceyi isteyen sayısı daha fazla bence ama kazanma ihtimali yok diye düşündükleri için kk veriyorlar veya ince alamaz diye vermiyor kk da vermem deyip rte ye oy veriyorlar
Hocam ince isteyen sayısı yukarıda attığım ankette de gözüküyor daha fazla olmadığı cezbedici bir rakam görsem direk basarım. anketin yapıldığı yer wiki neredeyse çoğunlukla gençlerin bulunduğu bir yer.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Projeleri gayet mantıklı katılıyorum ama iktidara geçme şansı bu kadar düşükken vermek mantıklı mı?
Sen böyle diyip vermezsen ben böyle diyip vermezsem nasıl geçecek? Bizim milletin amacı başa gerçekten yönetebilecek birinin geçmesi değil zaten. Bu gitsin de yerine sarı tuvalet terliği de gelse olur mantığı var. Bu millette bu mantık varken zaten 1 adım ileri gidemeyiz. Umudum 0. Biz akıllanmayız.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Reis o kafadaysan ince ye niye basıyorsun ak partinin şansını yükseltiyorsun CHP ye vermeyerek 1. Turda 2. Tura CHP nin kalıcağını düşünüyosan 1. Tur dada CHP ye ver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden
İlk turda kazanamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
Sen böyle diyip vermezsen ben böyle diyip vermezsem nasıl geçecek? Bizim milletin amacı başa gerçekten yönetebilecek birinin geçmesi değil zaten. Bu gitsin de yerine sarı tuvalet terliği de gelse olur mantığı var. Bu millette bu mantık varken zaten 1 adım ileri gidemeyiz. Umudum 0. Biz akıllanmayız.
Hocam sarı tuvalet terliği mevcut olandan iyi ise ve en yüksek kazanma şansıda onda ise ne yapacağız? Dediğin gibi bizde istiyoruz iyi yöneten ama bu kadar düşük bi oranla olmaz ki iki dans etme ile reels ile olacak iş değil bu

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Hocam sarı tuvalet terliği mevcut olandan iyi ise ve en yüksek kazanma şansıda onda ise ne yapacağız? Dediğin gibi bizde istiyoruz iyi yöneten ama bu kadar düşük bi oranla olmaz ki iki dans etme ile reels ile olacak iş değil bu
İki dans etme ve reels mi? Bu adamın mevcut rakiplerden fazla projeleri var.. işte anlattığım mevzu bu.
kazanma şansı en yüksek olan Rakibin daha hala kazanmak için iyi la sende gel yardımcım olursun muhabbeti yapıyor. Adaylarını kavga dövüş zar zor belirleyebildiler. Daha projeleri hakkında en ufak bir paylaşım vs. Yapmadılar.

İşin özü benim derdim bu gitsin kim gelirse gelsin değil. Gerçekten hak eden birinin gelmesini istiyorum. Ancak sadece hayallerde kalacak sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
a şansı en yüksek olan Rakibin daha hala kazanmak için iyi la sende gel yardım
İki dans etme ve reels mi? Bu adamın mevcut rakiplerden fazla projeleri var.. işte anlattığım mevzu bu.
kazanma şansı en yüksek olan Rakibin daha hala kazanmak için iyi la sende gel yardımcım olursun muhabbeti yapıyor. Adaylarını kavga dövüş zar zor belirleyebildiler. Daha projeleri hakkında en ufak bir paylaşım vs. Yapmadılar.

İşin özü benim derdim bu gitsin kim gelirse gelsin değil. Gerçekten hak eden birinin gelmesini istiyorum. Ancak sadece hayallerde kalacak sanırım.
Hocam biz birbirimizi anlamadık, bende incenin projelerini gayet beğeniyorum ama o projeleri gerçekleştirebilmek için iktidara gelmesi lazım, Bu kadar az bir oy oranına sahipken nasıl olacak? O yüzden diyorum ki başa akp gelmesinden iyidir.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Hocam biz birbirimizi anlamadık, bende incenin projelerini gayet beğeniyorum ama o projeleri gerçekleştirebilmek için iktidara gelmesi lazım, Bu kadar az bir oy oranına sahipken nasıl olacak? O yüzden diyorum ki başa akp gelmesinden iyidir.
Zaten seçim %100 ikinci tura kalacak hiçbir adayın %51 alma şansı yok. Ancak incenin satın alınmış sahte anketlere oranla daha fazla oy oranına sahip olduğunu düşünüyorum.
İlk turda inceye vermek en mantıklı seçim. Ola ki ikinci tura bi şekilde kalabilirse zaten çok net başa gelir. İkinci tura dediğiniz iki aday kalırsa gereken neyse ona vereceğiz zaten. İşte bu noktada da az oy oranı var zaten diyip oy vermemek saçma olur. Şuanda gerek projeleri gerek konuşmaları olsun bana göre TC'nin en doğru adayıdır kendisi. Çünkü biri bir diğerinin laciverti çokta bir farkları yok. Sadece görüş olarak biri diğerinin tersi. Temelde aynılar.

Top Bottom