Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ)İnce'ye vermek mantıklı mı?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Hocam ince isteyen sayısı yukarıda attığım ankette de gözüküyor daha fazla olmadığı cezbedici bir rakam görsem direk basarım. anketin yapıldığı yer wiki neredeyse çoğunlukla gençlerin bulunduğu bir yer.
anketi wikipedia yapmıyor tüm anket şirketlerinin ortalamasını almışlar.
Bana göre ince ye vermek mantıksız.

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
İlk turda kazanabilir Kılıçdaroğlu bence.
CHP %30
İYİP %12
Gelecek + DEVA + Saadet + DP %5
HDP %10

Bu şekilde ilk turda %57 oluyor. Tabii kararsızlar dağıtılmış hâlde.

Olabilecek muhtemel senaryo:

KK: %48, Erdoğan %44, İnce %5, Sinan Oğan %3 gibi bir şey olabilir. KK ilk tur %50'yi geçebilir kararsızların oyunu toplarsa. Toplayamazsa ikinci turda kazanır yüksek ihtimal. Ancak ben ilk turda kazanmasına yüksek ihtimalle bakıyorum şu an için tabi.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Bu arada 2. Tura kalması için her partinin oy oranı %50 altında olması gerekiyor bence internette dolaşan ince danslarının çoğunluğu AKP troll ordusu tarafından yapılıyor sırf altılı masanın oylarını bölmek için böyle bir strateji izliyorlar büyük ihtimal o yüzden ben yinede altılı masaya vereceğim ikinci tura ince kalırsa inceye veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalmazsa altılı masa devam yeterki gitsinler

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Son zamanlarda tanıdığım çoğu kişiden memleket partisini duyuyorum. Şablona göre sizce chp iktidarın karşısında en güçlü muhalefetken gidipte inceye basmak ne kadar mantıklı?
Merhabalar.
Öncellikle bu hakkınız sizin özgür iradeniz ile yapacağınız bir şeydir.
Kazanır mı kazanamaz ancak gönlünüzden kim geçiyorsa onu verin ve özgür iradenizle verin.
He gidip bir dansa veriyorsanız vermeyin daha iyi veya fanatikseniz vermeyin daha iyi.
Kısacana kazanır kazanmaz diye değil istiyorsanız verin

CHP %30
İYİP %12
HDP %10

KK: %48, Erdoğan %44, İnce %5, Sinan Oğan %3 gibi bir şey olabilir. KK ilk tur %50'yi geçebilir kararsızların oyunu toplarsa. Toplayamazsa ikinci turda kazanır yüksek ihtimal. Ancak ben ilk turda kazanmasına yüksek ihtimalle bakıyorum şu an için tabi.
İkinci tura katılabilir çünkü genelde ittifak yapmadıklarından AKP tek girerdi veya MHP ile girerdi ancak bu sefer herkes oyları birleştirmeye çalışıyor

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
Anon
İlk ve ikinci tur nasıl oluyor
ilk turda hiçbir aday %50 yi geçemezse 2.tura kalıyor en çok oy alan 2 aday arasında tekrar seçim yapılıyor

CHP %30
İYİP %12
HDP %10

%30 luk chp oylarında muharrem ince oyları da var

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
ilk turda hiçbir aday %50 yi geçemezse 2.tura kalıyor en çok oy alan 2 aday arasında tekrar seçim yapılıyor

%30 luk chp oylarında muharrem ince oyları da var
CHP oyları yükseldiğini düşünüyorum ben şahsen.
İkinci tura kalırsa da %60 bile alır bay kemal.
CHP has kitlesi %25 diye biliyorum.

The Batman

80+ Silver
bende inceyi isterim ama tayyibin ilk tur gitmesini istiyorum ama kılıçtarogluws ince görmek isterdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
Merhabalar.
Öncellikle bu hakkınız sizin özgür iradeniz ile yapacağınız bir şeydir.
Kazanır mı kazanamaz ancak gönlünüzden kim geçiyorsa onu verin ve özgür iradenizle verin.
He gidip bir dansa veriyorsanız vermeyin daha iyi veya fanatikseniz vermeyin daha iyi.
Kısacana kazanır kazanmaz diye değil istiyorsanız verin

İkinci tura katılabilir çünkü genelde ittifak yapmadıklarından AKP tek girerdi veya MHP ile girerdi ancak bu sefer herkes oyları birleştirmeye çalışıyor
Hocam bende dans için verenlere diyorum 2 reels 2 dansla olacak şey değil diye ama fikirleri projeleri gayet mantıklı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam bende dans için verenlere diyorum 2 reels 2 dansla olacak şey değil diye ama fikirleri projeleri gayet mantıklı.
O zaman verin.
Oylar bölünecek saçma bir laf.
Bu ülkede bir parti %35 oy alıyorsa %30-32'si fanatiklerinden geliyor kısacana kararsız seçmen aslında çok az veya gerçekten inandığı kişiye verecek olanlar

Bura.K

80+ Silver
inceye basmak ne kadar mantıklı?
Saçmalık. MV seçimlerinde basarsınız, anlarım ama normal seçimlerde oy bölmekten başka bir işe yaramaz. Ha PERİNÇEK'e basmışsın ha İNCE'ye basmışsın, aralarında fark yok.

İlk turdan Altılı Masaya basın geçin, ilk turda bitirme şansımız olsun. İNCE fanatikliği yapmayın bana. %15 oy alacağını düşünen bir kitle var. Anketlerde bile %5'i geçemiyor.
fikirleri projeleri gayet mantıklı.
Projelerinin çoğunluğu CHP'de ortaya atıldı. Ortak vaatler. Vaatleri ile CHP'yi karşılaştırırsanız (2018-2023) neredeyse aynı olduğunu görürsünüz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her türlü 2.tura kalacak
bence ince en azından inceyi 2.tura taşımak lazım

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
1.turda chpye vermek daha mantıklı rte yüzde 49 alamazsa ikinci turda inceye basmak lazım

Top Bottom