Çoğu indirimde bile değil ancak gerçekten ucuzlayan parçalarda var20 ürün varsa 3 ü gerçekten iyi indirime giriyor 17 si sazan avı oluyor genelde indirime giren ürünü internette arayınca hepsiburada , gittigidiyorda aynı fiyata bulabiliyorsunuz
SDGKLŞSDKGLŞSDKL haklısın ama bazen gerçekten ESSAHLI indirim oluyor he ram konusunda ve ekran kartı konusunda20 ürün varsa 3 ü gerçekten iyi indirime giriyor 17 si sazan avı oluyor genelde indirime giren ürünü internette arayınca hepsiburada , gittigidiyorda aynı fiyata bulabiliyorsunuz
ciddi misin? ne zaman ?eğer bilinçli bir alıcıysanız ve neye ihtiyacınız oldugunu biliyorsanız bence güzel indirimler oluyor toplam 2519 TL ye rx 5600 xt ve 2x8gb 3200 mhz RAM aldım ordan
3hafta önce ekran kartını aldım gecen haftada ramlericiddi misin? ne zaman ?
dostum 2000 tl ye mi düştü yani o ekran kartı?3hafta önce ekran kartını aldım gecen haftada ramleri
Evet hocam 2.049 tl ididostum 2000 TL ye mi düştü yani o ekran kartı?
gerçi bende gördüm geçen hafta sadece ekran kartı 2600 idi güzeldi normalde 3200 600indirim oluyorEvet hocam 2.049 TL idi
peki tam modeli nedir? da sistem 2 yerine tek tek mi alsam kararsızım.Evet hocam 2.049 TL idi
hangi model girdi dostum?gerçi bende gördüm geçen hafta sadece ekran kartı 2600 idi güzeldi normalde 3200 600indirim oluyor
Xfx 5600 xt thicc 2peki tam modeli nedir? da sistem 2 yerine tek tek mi alsam kararsızım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi model girdi dostum?