Neler Yeni

(Cözuldu) Kreatin Hakkinda Soru

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba iyi forumlar, creatine kullanmak istiyorum ve internette ve sordugum kisilerde hep bambaska cevaplar aliyorum ve bir turlu karar veremiyorum genetik olarak babamin ön kisimda saclari yok ve sac dökulmem olmadigini dusunuyorum ama her sacimla oynasam yoklasam vesaire 4 5 tel dusuyor dus alacagim zaman 1 2 tel dusuyor sabahlari uyandigim zaman yatagimda 2 3 tane tel göruyorum ve saclarimin kenar ve arka kisimlari o kadar sik degil ama sacimin ön ve orta kisimlari sik. Bir turlu uygun bir cevap alamadim internetten bakinca sac dökme ile alakasi olmadigini saci genetik olan dökulen insanlarinda yuksek miktarda kullanmasi durumunda sac dökulmeleri ile karsilasinir diyor. Simdiden yardimci olan herkese tesekkur ederim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,918
İsim
yusuf ecer
Anladim hocam bakmistim zaten yukleme vesaire seylerine, o zaman sac dökulme olayini dert etmiyorum ama annem ve babamda sac dökulmesi de var o durum beni biraz korkutuyor fakat kullanmaya baslayacagim gibi hocam.
Yani çok korkulması gereken bir durum değil bence. Araştırmalar da ihtimal-tetikleme durumu var deniyor ama tam olarak net değil.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Yani çok korkulması gereken bir durum değil bence. Araştırmalar da ihtimal-tetikleme durumu var deniyor ama tam olarak net değil.
Evet hocam zaten öyle bir durum yasar ve farkeder isem direkt birakacagim, cok tesekkur ederim vaktinizi ayirip cevapladiginiz icin.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,918
İsim
yusuf ecer

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
hocam kullandiniz mi
Evet hocam ve en performans alınan supplement eğer doğru bir şekilde kullanılır ise ve kullandıktan sonra güç ve vücudunuz değişecektir. Kullanılır iken en önemli ve hızlı geridönüş almak için çok çok fazla şu içmeniz gerek.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Evet hocam ve en performans alınan supplement eğer doğru bir şekilde kullanılır ise ve kullandıktan sonra güç ve vücudunuz değişecektir. Kullanılır iken en önemli ve hızlı geridönüş almak için çok çok fazla şu içmeniz gerek.

Vücutta büyüme ne durumda oldu?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Vücutta büyüme ne durumda oldu?
Hocam tabi öyle çok kas kazancı olmuyor fakat kaslar %75 Sudan oluştuğu için ve kaslara çokça su gönderdiği için sertlik ve daha olgun gözükme gibi bir durum var.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam tabi öyle çok kas kazancı olmuyor fakat kaslar %75 Sudan oluştuğu için ve kaslara çokça su gönderdiği için sertlik ve daha olgun gözükme gibi bir durum var.

Tamamen doğal olarak vücut geliştiriyorum ben de. Bir aklım bas testosteronu diyor ama sağlığım kendini ön plana koyuyor. Gelişme durmuş gibi adeta. 8. aydayım.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Tamamen doğal olarak vücut geliştiriyorum ben de. Bir aklım bas testosteronu diyor ama sağlığım kendini ön plana koyuyor. Gelişme durmuş gibi adeta. 8. aydayım.
Hocam ben çok çok focuslanuyordum fakat şuan fazla önemsemiyorum ortalama vücudu geçtiğim için ve hırs sakatlanmaya davetiye açıyor ve bir çok kez de sakatlandım. Bence bu kadar çok önem verilmemeli eğer profesyonel olarak yapılmıyor ise.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam ben çok çok focuslanuyordum fakat şuan fazla önemsemiyorum ortalama vücudu geçtiğim için ve hırs sakatlanmaya davetiye açıyor ve bir çok kez de sakatlandım. Bence bu kadar çok önem verilmemeli eğer profesyonel olarak yapılmıyor ise.

Profilimdeki gibi olsam yeterli ama yakın bile değilim. Doğal olarak en az 3 yılımı alır gibi.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ve bir kaç kere üst üste hasta oldum ve devam ediyor şuan üzülüyor ve stresleniyorum mesela salondaki ağırlıklarım ve vücudum sönmüş gibi durduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profilimdeki gibi olsam yeterli ama yakın bile değilim. Doğal olarak en az 3 yılımı alır gibi.
Benim triceps genetiğim iyi olduğu için şuanda kol çapım güzel duruyor fakat oboneliğim bittikten sonra bir sövüş sporuna yazılmayı planlıyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ve bir kaç kere üst üste hasta oldum ve devam ediyor şuan üzülüyor ve stresleniyorum mesela salondaki ağırlıklarım ve vücudum sönmüş gibi durduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim triceps genetiğim iyi olduğu için şuanda kol çapım güzel duruyor fakat oboneliğim bittikten sonra bir sövüş sporuna yazılmayı planlıyorum.

Ben de dövüş salonuna yazılmayı düşünüyorum ancak vakti var henüz. Olası bir durumda kendimizi savunmamız gerekiyor herhangi bir cezai işlem uygulanmadan.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ben de dövüş salonuna yazılmayı düşünüyorum ancak vakti var henüz. Olası bir durumda kendimizi savunmamız gerekiyor herhangi bir cezai işlem uygulanmadan.
Evet Gym ile başlamak benim için daha mantıklı direnç ve dayanıklılığa daha hızlı alışmayı sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,554
Üyeler
161,305
Son üye
gonulsuzyigit
Top Bottom