ÇÖZÜLDÜ! Red Dead Redemption 2 Çöküyor

VivinieN

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar merhaba,
Red Dead Redemption 2 oyununu 2-3 saat kadar sorunsuz oynadım sonrasında ise grafik ayarlarını biraz kurcalayıp, yükseltip oyundan çıkış yaptım fakat şimdi oyunu açmaya çalıştığımda sadece ilk açılışta ki sinematik ekran geliyor ve menü ekranını bile görmeden oyundan atıyor. Belki grafik ayarları yüksek olduğu için PC kaldırmıyordur ondan atıyordur diye düşünüp GeForce Exp. üzerinden ayarları ''Performans'' olacak şekilde ayarlayıp tekrar oyunu açmayı deniyorum fakat yine olmuyor. Bu konunun sebebi ve çözümü ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum dosya doğrulama yaptım.

Ekler

• rdr2 ayar.png
    rdr2 ayar.png
    341.1 KB · Hit: 267
Arkadaşlar merhaba,
Red Dead Redemption 2 oyununu 2-3 saat kadar sorunsuz oynadım sonrasında ise grafik ayarlarını biraz kurcalayıp, yükseltip oyundan çıkış yaptım fakat şimdi oyunu açmaya çalıştığımda sadece ilk açılışta ki sinematik ekran geliyor ve menü ekranını bile görmeden oyundan atıyor. Belki grafik ayarları yüksek olduğu için PC kaldırmıyordur ondan atıyordur diye düşünüp GeForce Exp. üzerinden ayarları ''Performans'' olacak şekilde ayarlayıp tekrar oyunu açmayı deniyorum fakat yine olmuyor. Bu konunun sebebi ve çözümü ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum dosya doğrulama yaptım.
Story moda girmedenmi atıyor anlamadım
Grafikleri sıfırlayın oyun içinden
Bu arada geforce experienceyi çok önermiyorum
60 fps almanızı istiyor 80 alırken

Story moda girmedenmi atıyor anlamadım
Grafikleri sıfırlayın oyun içinden
Bu arada geforce experienceyi çok önermiyorum
60 fps almanızı istiyor 80 alırken
Menü ekranı gelmeden atıyor oyundan o sebep ile ayarlara ulaşamadığım için GeForce Exp. üzerinden ayar yapmayı denedim fakat işe yaramadı. Normalde bende kullanmıyorum GeForce'yi fakat böyle bir sorunum olduğu için denemeye değer buldum.

Menü ekranı gelmeden atıyor oyundan o sebep ile ayarlara ulaşamadığım için GeForce Exp. üzerinden ayar yapmayı denedim fakat işe yaramadı. Normalde bende kullanmıyorum GeForce'yi fakat böyle bir sorunum olduğu için denemeye değer buldum.
Orda sıfırlayın bide denemiş olabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötüsü silip yüklemek 120gb borumu

En kötüsü silip yüklemek 120gb borumu
Açıkcası benim için sorun değil 1000 mbps hız var fakat belki farklı yolu vardır diye bir danışayım dedim.

Dosyaları doğrula. Silmekle uğraşma

Dosyaları doğrula. Silmekle uğraşma
Dosyaları doğruladım fakat işe yaramadı. Ancak sorunum şu anlık çözüldü, ekran kartı driverına güncelleme gelmiş onu kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattım sonrasında 1 saat kadar oynadım ve herhangi bir sorun olmadı inşallah ilerleyen zamanda da olmaz.

Madem iyi bie internetin var sil yükle.
Dostum o konu da sıkıntı yok fakat ya sorun başka birşeyden kaynaklı ise diye belki daha önce tecrübe etmiş olanlar vardır diye böyle bir konu açtım. Oyunu silmeme gerek kalmadan sorunu şuanlık çözdüm, umarım daimi olarak böyle kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,921
Üyeler
183,490
Son üye
Mertan
Geri