İnternet üzerindeki denemediğim yöntem kalmadı ve hiçbiri çözüm sunamadı. En son Steam'i kaldırıp tekrar kurarak Warzone'un açılmama sorununu çözdüm. Daha sonra yine install problemiyle karşı karşıya kaldım ve install butonuna bastıktan ortalama 3-5 saniye sonra installing.. dediğini görünce inmesini bekledim. Alttan Steam'e dönüp baktığımda 26GB indirme yaptığını görünce bekledim ki indirmesi bitsin. İndirme bitince oyuna girip Warzon'a tıkladığımda sorunum çözüldü ve şu anda oynuyorum.
Ama şunu unutmamak gerekiyor ki Steam silindiğinde beraberinde tüm Steam üzerindeki oyunlarınız da bilgisayardan siliniyor. Zaten biliyorsunuzdur.
Son 2 yıldır düzenli oynadığım veya oynarken zevk aldığım hiçbir oyun yokken yakın zamanda Warzone'u gerçekten zevkle oynadığım anlarda başıma gelen bu problemden ötürü günlerce bu sorunu çözmeye çalışmak dışında bilgisayarı bile açmadım. Diğer malum forum dahil birkaç popüler foruma yazdım ve hiçbir düzgün yanıt alamadım. Bu forumdan zaten gram yardım gelmedi. Diğer forumlarda yeşilimsi olan direkt bana ban attı. Neymiş ilk önce konuyu orada açıp sonra diğer forumlarda açacakmışım. Sadrazamın sol lobu özel muamele istiyor. Sadece mavili forumdan 1-2 cidden yardım amaçlı yazan oldu.
Onu bunu geçtim de 2 gün önce oyuna güncelleme gelmiş ve Fortnite-Apex Legends V2 olmuş. An itibariyle günlerdir sorunu çözmeye çalışıp zar zor düzelttiğim oyunu bırakıyorum.