Bazen öyle yapabiliyor ondan beğenmezsen kapat dedim. Oyun içi keskinlik nasıl?hemen deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha kötü oldu
ayar olarak 1 yani 100 gibi bir şey ama oyun içinden keskinlik ayarlayınca daha guzel gozukuyorBazen öyle yapabiliyor ondan beğenmezsen kapat dedim. Oyun içi keskinlik nasıl?
Dediğim ayarları kapatıp oyun içindeki keskinliği arttırınca aslında biraz iyileşmesi lazım. Oyunun problemi de olabilirayar olarak 1 yani 100 gibi bir şey ama oyun içinden keskinlik ayarlayınca daha guzel gozukuyor
Nasıl düzeltcem benbu sorunu regeditden filan tam ekran düzeltmesini açkapa filan yaptım hala düzelmiyor
ama tüm oyunlarımda varDediğim ayarları kapatıp oyun içindeki keskinliği arttırınca aslında biraz iyileşmesi lazım. Oyunun problemi de olabilir
annem 5dk beni bakkala yollıcak çözüm yolu gibi bir şey bulursanız yazarmısınızDediğim ayarları kapatıp oyun içindeki keskinliği arttırınca aslında biraz iyileşmesi lazım. Oyunun problemi de olabilir
Fikrim yok maalesef. TAA olan oyunlarda belki çözülür de olmayan oyunlarda böyle olacak sanırımama tüm oyunlarımda var
annem 5dk beni bakkala yollıcak çözüm yolu gibi bir şey bulursanız yazarmısınız