Yardım Cp 2077 Performans Ki̇li̇di̇

berkcann

80+
Reaksiyon skoru
3
Cyberpunk 2077 de darboğaz sorunu yaşıyordum donanım arşivinin videosunu izledim izledikten sonra adım adım yaptım her şeyi ama kod bulunmuyor diyor o kısımda orda ne yapmam gerekiyor bilen biri yardımcı olabilir mi ? (ilk görsel yapılması gereken ikinci görsel ben de kod cıkmayan)
Ekran Görüntüsü (43).png

Ekran Görüntüsü (44).png

Bu güncellemeyle birlikte bitti diye biliyorum ben.

reis ben yeni indirdim çok kasma yapıyor ama sistemim de yeterli
işlemci: AMD Ryzen 3 3100 4-core processor 3.59GHz
Ram: 8gb
Ekran kartı: 1650 super
valla oynicak oyunum yok bunu oynayım dedim de cok kasıyor GTA V falan yüksek ayarlarda oynuyordum

Dostum performans kilidi ne bilmiyorum ama yapmadıysan son güncellemeyi yapmanı öneririm. 1.5 patch'i ile birlikte optimizasyon gerçekten iyileştirilmiş. Ayrıca sistemini yazarsan belki daha çabuk yardımcı olabilirler.

Dostum performans kilidi ne bilmiyorum ama yapmadıysan son güncellemeyi yapmanı öneririm. 1.5 patch'i ile birlikte optimizasyon gerçekten iyileştirilmiş. Ayrıca sistemini yazarsan belki daha çabuk yardımcı olabilirler.
kanka son güncellemeyi yaptım tüm oyun ilerlemem gitmiş zaten
AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM

kanka son güncellemeyi yaptım tüm oyun ilerlemem gitmiş zaten
O parçaların çalıştırması gerekiyor ya. Nvidia experience kullanıyorsan alt+r yapıp oradan veya afterburner vs gpu kullanımına bakar mısın? Bazı oyunlar düşük gpu kullanımından dolayı fps veremiyor. En azından sorunu belirleyelim. Ayrıca eski savelerim duruyor ve oynanabiliyor, silip tekrar falan mı yükledin? Cloud save yapmamıştır belki.

O parçaların çalıştırması gerekiyor ya. Nvidia experience kullanıyorsan alt+r yapıp oradan veya afterburner vs gpu kullanımına bakar mısın? Bazı oyunlar düşük gpu kullanımından dolayı fps veremiyor. En azından sorunu belirleyelim. Ayrıca eski savelerim duruyor ve oynanabiliyor, silip tekrar falan mı yükledin? Cloud save yapmamıştır belki.
kanka baktım cpu 75-80 civarı gpu 97 falan
nvidaya bakınca oyun optimize edilmiş diyor tüm ayarlar düşükte kasma var hala

kanka baktım cpu 75-80 civarı gpu 97 falan
nvidaya bakınca oyun optimize edilmiş diyor tüm ayarlar düşükte kasma var hala
gpu kullanımı 97 ise başka bir problemimiz var kanka. Oynanış altında kalabalık yoğunluğu ve yavaş hdd seçenekleri vardı sanırım, onları bi ayarla ve tüm ayarları düşüğe çektiğinden emin ol. Ayarlarının ssini at bir de ondan sonra. Benchmark yapmayı da deneyebilirsin

gpu kullanımı 97 ise başka bir problemimiz var kanka. Oynanış altında kalabalık yoğunluğu ve yavaş hdd seçenekleri vardı sanırım, onları bi ayarla ve tüm ayarları düşüğe çektiğinden emin ol. Ayarlarının ssini at bir de ondan sonra. Benchmark yapmayı da deneyebilirsin
böyle kanka

Ekler

• Ekran Görüntüsü (45).png
    Ekran Görüntüsü (45).png
    1.3 MB · Hit: 40
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784