- Reaksiyon skoru
- 5,689
- Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcin neBen 107 derece gördümgpuda 105 olmuştu ☺
işlemcin neBen 107 derece gördümgpuda 105 olmuştu ☺
I5 480Mişlemcin ne
3000 serisi için tasarlanmış şeyi neden 1000 serisi içib takıyorsun ki dostum belki oturmamıştır fanryzen5 1600 soğutucu olarak wraith max kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
thermaltake v200tg
thermaltake v200tg
3000 serisi için tasarlanmamışki v4 alırken hediye geldi ayrıca ozamnalar 3000 serisi yoktu heralde3000 serisi için tasarlanmış şeyi neden 1000 serisi içib takıyorsun ki dostum belki oturmamıştır fan
Bundan dolayı değildir bence.3000 serisi için tasarlanmış şeyi neden 1000 serisi içib takıyorsun ki dostum belki oturmamıştır fan
yani fan sıkıntılı değilKasa hem hava almıyor hem de masanın altında.
Bundan dolayı değildir bence.
İkisi de AM4 slot ve 3600'e Wraith prism de takabilirsin.
Oturmamış olabilir ama slot uyuyor.yani fan sıkıntılı değil
prism 3bin için tasarlandı lakin bunun önemi yok yine soğutur maxda kuvvetli bir soğutucu3000 serisi için tasarlanmış şeyi neden 1000 serisi içib takıyorsun ki dostum belki oturmamıştır fan
Kasan hiç hava almıyor önden hava alıp üstten veya arkadan vermesi lazım en iyi hava akış şekillerinden biridir. 1600 gibi bir işlemciye wraith max gibi güzel bir soğutucu ile %100 yük bile değilken çünkü oyun oynuyorsun 94 dereceyi görmesi anormal ayrıca sadece işlemci değil ekran kartında sıcakAlıntıyı görüntüle
cpu 94dercceye kadar çıktı normal mi bu durum ve kasa çok ısınıyor
ekran kartı armor modeli olduğu için zaten ısınıyor kasanın konumunu dğiştirmek yeterli ise benim için çok iyi olurKasan hiç hava almıyor önden hava alıp üstten veya arkadan vermesi lazım en iyi hava akış şekillerinden biridir. 1600 gibi bir işlemciye wraith max gibi güzel bir soğutucu ile %100 yük bile değilken çünkü oyun oynuyorsun 94 dereceyi görmesi anormal ayrıca sadece işlemci değil ekran kartında sıcak
Ne alaka lan benim kasada v200tg bu kadar ısınmaması lazım benim kasada masanın altında sağı solu kapalı sadece önü açık biraz ama bu kadar ısınmıyor. O cpu ne zaten 100 derece de su kaynıyorryzen5 1600 soğutucu olarak wraith max kullanıyorum
thermaltake v200tg
thermaltake v200tg
Kasanın arkası açık olmalı önünden de hava alabilmeli. Eğer egzoz fanı ile duvar arasında boşluk yoksa sıkıntıyı ne kasada ara ne de işlemcide, kendinde araek
ekran kartı armor modeli olduğu için zaten ısınıyor kasanın konumunu dğiştirmek yeterli ise benim için çok iyi olur