Cpu arka plak yere düşüyor soğutucuyu takamıyorum

qesq

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaslar bugun kule tipi sogutucu almıştım onu montajlamak icin once stok sogutucumu cikardim stok sogutucuyu cikardiktan sonra arka plak yere dustu kasanin arkasini acip onu yerine taktim ama hala dusuyo asla yerine durmuyor ve bende montaji yapamiyorum ne yapmam lazim.

Arkadaslar bugun kule tipi sogutucu almıştım onu montajlamak icin once stok sogutucumu cikardim stok sogutucuyu cikardiktan sonra arka plak yere dustu kasanin arkasini acip onu yerine taktim ama hala dusuyo asla yerine durmuyor ve bende montaji yapamiyorum ne yapmam lazim.
Birinden yardım iste evdeki🤣 tek başıma bende zorlanmıştım annem tutmuştu

Montaj bitene kadar arka plakayı ufak para bandı ile tutturun montaj sonrası sistemi çalıştırmadan sökün ?

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
Kardeşim bir elinle plakayı tutmak zorundasın. Yoksa oturtamazsın

• Beğen
Birinden yardım iste evdeki🤣 tek başıma bende zorlanmıştım annem tutmuştu
hocam soğutucuyu montajladım şimdi denedim valoda falan en fazla 68 leri görüyor önceden ranch sim e girdigimde 90 ları gören işlemci şuan 70 lerde budeğerler beni çok mutlu etti ama hocam boşta iken milette 34 derecefalan olurken bende 50 55 derecelerde bazen 57 bile oluyor onun nedeni tam olarak nedir
1754918109118.webp

hocam soğutucuyu montajladım şimdi denedim valoda falan en fazla 68 leri görüyor önceden ranch sim e girdigimde 90 ları gören işlemci şuan 70 lerde budeğerler beni çok mutlu etti ama hocam boşta iken milette 34 derecefalan olurken bende 50 55 derecelerde bazen 57 bile oluyor onun nedeni tam olarak nedir Alıntıyı görüntüle
Boşta değerler önemli değil, işlemcinin anlık sıçramalarıdır. Yükte 80c altında tuttuğunuz her senaryo tamamdır.

hocam soğutucuyu montajladım şimdi denedim valoda falan en fazla 68 leri görüyor önceden ranch sim e girdigimde 90 ları gören işlemci şuan 70 lerde budeğerler beni çok mutlu etti ama hocam boşta iken milette 34 derecefalan olurken bende 50 55 derecelerde bazen 57 bile oluyor onun nedeni tam olarak nedir Alıntıyı görüntüle
Boşta önemli değil benim işlemcide aynı boşta 55 oyunda 70 çok takma

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,652
Üyeler
185,143
Son üye
Baturalp..