Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,753
Malum tam oturmuyor diye ekran kartlarının soketleri yanıyorDostlar kasaya ucu ucuna sığdı sıvı soğutma arkada da pay kalmadı üstte de halbuki boşluk vardı ama kablolar böyle oldu önden soktum kabloları allahtan psu modüler yoksa sıvı soğutmayı sökecektim
bende ilk takıyorum o cpu kablo baya sıkıştı, yeni pc bide ağlıcaktım uzaktan arada bakıyordum sonra takmamaya başladım öyle durdu sorun olmaz o kabloyu kesmedikçe yerinden sökmedikçe eğilip bükülebilir.Valla zaten istesemde daha sökemem kablolar çıkmıyor bütünleşti oraylaarkadan ittiriyorum çıkmıyor
Zaten ğek alternatif yok gibi bol bıraksam iki kez katlanıyor hertürlü karlanıyor en yisi msi pano 100r alayımbende ilk takıyorum o cpu kablo baya sıkıştı, yeni pc bide ağlıcaktım uzaktan arada bakıyordum sonra takmamaya başladım öyle durdu sorun olmaz o kabloyu kesmedikçe yerinden sökmedikçe eğilip bükülebilir.
Ryzen 5 7600 sistem imzada varHangi işlemciyi kullanıyorsun?
Bitti sonunda msi ın fanları söktüm pwm thermalrightleri taktım arctic fan hıb ile kullancambende ilk takıyorum o cpu kablo baya sıkıştı, yeni pc bide ağlıcaktım uzaktan arada bakıyordum sonra takmamaya başladım öyle durdu sorun olmaz o kabloyu kesmedikçe yerinden sökmedikçe eğilip bükülebilir.
Fazla güç çekmediği için bir sorun olmaz.Ryzen 5 7600 sistem imzada var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bitti sonunda msi ın fanları söktüm pwm thermalrightleri taktım arctic fan hıb ile kullancam
güzel görünüyor eline sağlıkRyzen 5 7600 sistem imzada var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bitti sonunda msi ın fanları söktüm pwm thermalrightleri taktım arctic fan hıb ile kullancam