Yardım Cpu güç kablosu çok sıkıştı sorun olur mu

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,753
Dostlar kasaya ucu ucuna sığdı sıvı soğutma arkada da pay kalmadı üstte de halbuki boşluk vardı ama kablolar böyle oldu önden soktum kabloları allahtan psu modüler yoksa sıvı soğutmayı sökecektim

Ekler

• IMG_7272.webp
    IMG_7272.webp
    1.3 MB · Hit: 32
Dostlar kasaya ucu ucuna sığdı sıvı soğutma arkada da pay kalmadı üstte de halbuki boşluk vardı ama kablolar böyle oldu önden soktum kabloları allahtan psu modüler yoksa sıvı soğutmayı sökecektim
Malum tam oturmuyor diye ekran kartlarının soketleri yanıyor

Valla zaten istesemde daha sökemem kablolar çıkmıyor bütünleşti orayla 🤣 arkadan ittiriyorum çıkmıyor
bende ilk takıyorum o cpu kablo baya sıkıştı, yeni pc bide ağlıcaktım uzaktan arada bakıyordum sonra takmamaya başladım öyle durdu sorun olmaz o kabloyu kesmedikçe yerinden sökmedikçe eğilip bükülebilir.

bende ilk takıyorum o cpu kablo baya sıkıştı, yeni pc bide ağlıcaktım uzaktan arada bakıyordum sonra takmamaya başladım öyle durdu sorun olmaz o kabloyu kesmedikçe yerinden sökmedikçe eğilip bükülebilir.
Zaten ğek alternatif yok gibi bol bıraksam iki kez katlanıyor hertürlü karlanıyor en yisi msi pano 100r alayım

Hangi işlemciyi kullanıyorsun?
Ryzen 5 7600 sistem imzada var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitti sonunda msi ın fanları söktüm pwm thermalrightleri taktım arctic fan hıb ile kullancam

Ekler

• 39ECB469-ABE6-4E00-A01B-59260E5F73C8.webp
    39ECB469-ABE6-4E00-A01B-59260E5F73C8.webp
    445.7 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,680
Üyeler
183,877
Son üye