sistem özellikleri neArkadaşlar merhaba,
FIFA 23 oynarken böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Oyunda takılmalar oluyor ve işlemci sorunu hatası veriyor. Çözümünü bilen var mı?
sadece fifa 23 de mi oluyor bu takılmalarArkadaşlar merhaba,
FIFA 23 oynarken böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Oyunda takılmalar oluyor ve işlemci sorunu hatası veriyor. Çözümünü bilen var mı?
sistem özellikleri nedirEvet hocam diğer oyunlarda böyle bir sorun yok
sistem özellikleri nedir
i5-12500Hsistem özellikleri nedir
i5-12500Hsistem özellikleri nedir
oyundayken işlemci ve ekran kartı sıcaklığına bakın eğer işlemci fazla ısınırsa olabilir (ben msi afterburner kullanıyorum ısı değerlerine bakmak için) klasik olarak işlemci driverı ekran kartı driverı güncel olsun bunu zaten biliyorsunuzdurMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
i5-12500H
RTX 3050 95W
32 GB ram
1 TB SSD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
i5-12500H
RTX 3050 95W
32 GB ram
1 TB SSD
Evet, bendeki de 4gb versiyonu. Isı değerlerine bakıp tekrardan cevaplayacağım. Teşekkürleroyundayken işlemci ve ekran kartı sıcaklığına bakın eğer işlemci fazla ısınırsa olabilir (ben msi afterburner kullanıyorum ısı değerlerine bakmak için) klasik olarak işlemci driverı ekran kartı driverı güncel olsun bunu zaten biliyorsunuzdur
bir de benim de 3050 li laptopum var fifa da bana da takılma oluyor ama benim 3050 nin vrami 4 gb sizin ki 4gb mı ? ben grafikleri kıstığımda takılma gitmişti
aynen xbox series s konsolumu satmadan önce oynuyordum sıfır takılma vardıFifa 23 rezil bir oyun. Çıktığından beri sorunu bitmedi. Pc de zerre keyif vermiyor. 6700XT var saçma sapan donuyor. Xbox ta oynuyorum pc yi saldım artık.
CPU ve GPU sıcaklığı 60-70 seviyelerindeoyundayken işlemci ve ekran kartı sıcaklığına bakın eğer işlemci fazla ısınırsa olabilir (ben msi afterburner kullanıyorum ısı değerlerine bakmak için) klasik olarak işlemci driverı ekran kartı driverı güncel olsun bunu zaten biliyorsunuzdur
bir de benim de 3050 li laptopum var fifa da bana da takılma oluyor ama benim 3050 nin vrami 4 gb sizin ki 4gb mı ? ben grafikleri kıstığımda takılma gitmişti
vram yetmediği için takılıyor olabilir bence grafikleri kısmanıza rağmen hala takılıyorsa fifa 23 optimize leş durumda başka bir şey aklıma gelmiyor grafiklerle oynaya oynaya neyin takıldığına bakmak lazım yaniCPU ve GPU sıcaklığı 60-70 seviyelerinde
teşekkürler hocamvram yetmediği için takılıyor olabilir bence grafikleri kısmanıza rağmen hala takılıyorsa fifa 23 optimize leş durumda başka bir şey aklıma gelmiyor grafiklerle oynaya oynaya neyin takıldığına bakmak lazım yani