CPU sıcaklığı 100 derece oldu

Değerler de bir hata olmalı o zaman 100 dereceye çıkman imkansız 95 derece de kapanır zaten pc.

RYZEN 5 3600 Kendi stok fanını kullanıyorum Kasa Corsair SPEC-DELTA
iyice sıcaklığın düşmesini istiyorsa kasanın desteklediği kadar sıvı soğutma almanı öneririm ve eğer kasan ise 155mm hava soğutma destekliyor ise t6 ultra al

OCCT testi nasıl yapıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanı doğru taktigimdan eminim bütün vidalar sonuna kadar sıkılı
Buradan occt indirin arrdından linpacki seçin 2019 olanı
Raminiz 16gb ise 14500 değerini girin sadece mantıksal çekirdeği de tikleyin ve testi başlatın sonrasında sağ taraftan birazcık aşağıya inerek r5 3600'ü bulun ve minimum/maksimum sıcaklık değerlerinin yazdığı tabloyu bana 5dakika test edip atın.

Buradan occt indirin arrdından linpacki seçin 2019 olanı
Raminiz 16gb ise 14500 değerini girin sadece mantıksal çekirdeği de tikleyin ve testi başlatın sonrasında sağ taraftan birazcık aşağıya inerek r5 3600'ü bulun ve minimum/maksimum sıcaklık değerlerinin yazdığı tabloyu bana 5dakika test edip atın.
Sonuçlar bu işlemciyi ilk başladığında %100 kullandı ama 1 dakikadan sonra %100'ün altında kullandı işlemciyi

evet

Hocam ne yapmamı önerirsiniz ?
Hocam yapmanız gerkeen şey çok basit biosa giriyorsunuz ve ilk sayfadaki ekranı çekip bana yolluyorsunuz işlemciye fazla voltaj gidiyor büyük ihtimalle.Ben de ilk aldığımda öyleydi

Hocam yapmanız gerkeen şey çok basit biosa giriyorsunuz ve ilk sayfadaki ekranı çekip bana yolluyorsunuz işlemciye fazla voltaj gidiyor büyük ihtimalle.Ben de ilk aldığımda öyleydi
Hocam şu an evde değilim amd masterdan bakınca 1,1 de sabit voltaj gözüküyordu ama ben eve gidince biosun ekranını paylaşırım

Geri