Excator23cm
80+ Gold
işelmcim ryzen5 1600 soğutucu olarak amd wraith max var game boost kapalı olması rağmen neden bu kadar sıcak ekran kartı ortalama 70 civarı rx 580
her oyunda yapıyormuişelmcim ryzen5 1600 soğutucu olarak amd wraith max var game boost kapalı olması rağmen neden bu kadar sıcak ekran kartı ortalama 70 civarı rx 580
evet karıştırdım core performance boostWraith Max kullanıp ve boost kapatıp 95 derece görmen çok zor dostum, yanlış bir şey yapmış olmayasın?
Game Boost dediğin Core Performance Boost mu?
r6 da oynuyorum onda da aynıher oyunda yapıyormu
Soğutucuyu yanlış takmış olmalısın veya termal macun tam sürülmemiş olması lazım.evet karıştırdım core performance boost
Mesaj otomatik birleştirildi:
r6 da oynuyorum onda da aynı
Stok fanın yerine tam oturduğuna emin olun.işelmcim ryzen5 1600 soğutucu olarak amd wraith max var game boost kapalı olması rağmen neden bu kadar sıcak ekran kartı ortalama 70 civarı rx 580
Olabilir. Kaliteli ile arasında 20 dereceye kadar fark oluşabiliyordandik bir termal macun sürmüştüm acaba o yüzden mi
Soğutucuyu yanlış takmış olmalısın veya termal macun tam sürülmemiş olması lazım.
Boost kapalıyken bile Wraith Max'le 95 derece çok zor yani.
soğutucuyu yanlış takmadığımdan eminim esnlerde oturuyorum sıcak ama 95 derce görecek kadar değil fanı çıkartmadan önce de aynıydı sonra çıkartıp dandik bir termal macun sürdüm geri çok iyi taktımStok fanın yerine tam oturduğuna emin olun.
Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı kaç?
gpu kullanımı sıcaklığıBence msi afterburner ında hata yaptın
Msi afterburner daki izleme kısmından neleri seçtin ?
soğutucuyu yanlış takmadığımdan eminim esnlerde oturuyorum sıcak ama 95 derce görecek kadar değil fanı çıkartmadan önce de aynıydı sonra çıkartıp dandik bir termal macun sürdüm geri çok iyi taktım
gpu kullanımı sıcaklığı
cpu kullanımı sıcaklığı
fps
ram falan
deneyeceğim birazdanAMD Ryzen Master uygulamasından sıcaklıklara bak. Oyun oynarken işlemcin kaç volt çekiyor ona bak.
deneyeceğim birazdan
msı afterburner sorunlu olabilir mi