babaprolar201784
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Hocam lutfen destenizi verirmisinizKlasik log bait git 8400 kupadayım
https://www.deckshop.pro/tr/deck/de...et,goblin-barrel,the-log,princess,goblin-gang bunu oynuyorum benHocam lutfen destenizi verirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tomruk Yok ama bende sanirim log bait tomrukla oynaniyor
Hocam tomruk Yok malesef bende
log baitçi birini görmek mutlu ediyor bende log baitçiyim.Klasik log bait git 8400 kupadayım
Bu dünyada bizden kalmadı, azınlıktayız. Tükeniyoruz.log baitçi birini görmek mutlu ediyor bende log baitçiyim.
Haydut koçbaşı hayalet pekka elektro büyücü büyülü okçu tomruk ve alevLutfen birisi yardim etsin
bu ara maalesef gay gay destelere döndürüyolar böyle olmaz. 8900 oldum yine düşürdüler 8700 e. Bu sezon evrimli mega açıcam zaten bununla her türlü 9k olurum. Herkes oynuyo yapcak bişey yok ama log bait her zaman kalbimde her zaman log baittir.Bu dünyada bizden kalmadı, azınlıktayız. Tükeniyoruz.
Hocam bu Deste Ile gider miyim 5kyaHaydut koçbaşı hayalet pekka elektro büyücü büyülü okçu tomruk ve alev
bu ara maalesef gay gay destelere döndürüyolar böyle olmaz. 8900 oldum yine düşürdüler 8700 e. Bu sezon evrimli mega açıcam zaten bununla her türlü 9k olurum. Herkes oynuyo yapcak bişey yok ama log bait her zaman kalbimde her zaman log baittir.
Bu deste ile nihai olanlar bile var çok iyi deste. 1 yıl önce mi ne bu deste meta oldu sonra hep oynanmaya devam etti. Güzel destedirHocam bu Deste Ile gider miyim 5kya
Kupa kasarsın diye saygından olma kardeşim, bizde bilirdik iksir golemi oynayıpta 9000e çıkmayı.Haydut koçbaşı hayalet pekka elektro büyücü büyülü okçu tomruk ve alev
bu ara maalesef gay gay destelere döndürüyolar böyle olmaz. 8900 oldum yine düşürdüler 8700 e. Bu sezon evrimli mega açıcam zaten bununla her türlü 9k olurum. Herkes oynuyo yapcak bişey yok ama log bait her zaman kalbimde her zaman log baittir.