NİTRQ
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
İksir golemine düşmedik bi megamız var hocamKupa kasarsın diye saygından olma kardeşim, bizde bilirdik iksir golemi oynayıpta 9000e çıkmayı.
İksir golemine düşmedik bi megamız var hocamKupa kasarsın diye saygından olma kardeşim, bizde bilirdik iksir golemi oynayıpta 9000e çıkmayı.
Mega oynanması en zor kartlardan biri maçı çok dehşet sattırabiliyor.İksir golemine düşmedik bi megamız var hocam
Normalde Tesla yerine mezar taşı oluyo öyle oynuyom canım isteyince. Gay evet ona bişey diyemem ama anca böyle.Kupa kasarsın diye saygından olma kardeşim, bizde bilirdik iksir golemi oynayıpta 9000e çıkmayı.
Mega evrimi olmadan satıyo ya evrim açmak lazımMega oynanması en zor kartlardan biri maçı çok dehşet sattırabiliyor.
İyi oynasan zaten çıkardın çıkamadığın için bahane arıyorsun.Kupa kasarsın diye saygından olma kardeşim, bizde bilirdik iksir golemi oynayıpta 9000e çıkmayı.
Log baitin neyi toksik be kardeşim ne güzel desteİyi oynasan zaten çıkardın çıkamadığın için bahane arıyorsun.
Logbait kadar toksik deste yok
Çetesi ayrı dertLog baitin neyi toksik be kardeşim ne güzel deste
Log bait candır can.(Felaket yüksek değil ondan Tesla oynuyom)Çetesi ayrı dert
Fıçısı ayrı dert
Prenses yetmiyormuş gibi dart goblin de alıyorlar
Nasıl oluyorsa her seferinde binicimi tutuyorlar bıktım 2.6 oynarken Logbait gelmesinden.
Söylediğim desteyi oyna11 seviye kule yaptim. Elixir golem ve goblin drill actim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elixir golem cok havali duruyor kullanmam gerekiyor mu?Alıntıyı görüntüle
Lütfen kullanma. Git pekka filan oyna arkadaşın önerdiği desteyi filan oyna11 seviye kule yaptim. Elixir golem ve goblin drill actim
Elixir golem cok havali duruyor kullanmam gerekiyor mu?Alıntıyı görüntüle
Hangi Deste bu mu yoksa öbürümüHavan
Zehir
Oklar
Buz Ruhu
İskelet
Havai Fişekçi
Valkür
BumuKoç binici
Mega şovalye
Fişekci
Korumalar
Buz ruhu (lütfen seviyesini kas şunun)
Oklar (aynı şekilde)
Ateş topu - zehir
Günlük garanti 10 maç kazan günlükleri topla klanda bulun her hafta efsanevi açman açısından iyi olur.
Yavaş yavaş hoşuna giden desteye yatırım yap