Yardım CR Acil Deste Önerisi

Hangi Deste bu mu yoksa öbürümü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bumu

Hocam elixir golem cok Mu güclü biseferlik oynarsam 5000 oluyorum bi Mac oynasam

Söz veririm bidaha elixir golem oynamam toxic birisi deilim
Seviye yeterli değil iksir goleminin önemli kartları yok şuanlık oynama

Arkadaşın önerdiği de güzel ama uzmanlaşman lazım bir zamanlar onu da oynadım madencili halini 1 hasar bile önemli oluyor. Benim attığım kısa sürede öğrenilecek deste

Seviye yeterli değil iksir goleminin önemli kartları yok şuanlık oynama

Arkadaşın önerdiği de güzel ama uzmanlaşman lazım bir zamanlar onu da oynadım madencili halini 1 hasar bile önemli oluyor. Benim attığım kısa sürede öğrenilecek deste
Taktik varmi sizinki kolaysa onu oynayim

Desteyi tekrar atma sansiniz varmi kopyalayip

Not edicem

Koç binici
Mega şovalye
Fişekci
Korumalar
Buz ruhu (lütfen seviyesini kas şunun)
Oklar (aynı şekilde)
Ateş topu - zehir
Hocam Boyle yazmissiniz
Buz ruhu seciyimmi
Ates topu mu zehir mi
Oklara neden ayni sekilde dediniz

Oklar önemli bir kart fişekci çete falan kesmene yarayacak koç binicisi için çok lazım seviyesini geliştir dedim.
Buz ruhu seviyesinden dolayı kuleye zıplamaz gibi duruyor iskelet koyabilirsin yerine. Zehir al

Oklar önemli bir kart fişekci çete falan kesmene yarayacak koç binicisi için çok lazım seviyesini geliştir dedim.
Buz ruhu seviyesinden dolayı kuleye zıplamaz gibi duruyor iskelet koyabilirsin yerine. Zehir al
Hocam yardim edin Benim icin onemli cunku 2 kupa kaldiiiii

Hocam yardim edin Benim icin onemli cunku

IMG_20250505_210338.webp

Olmus mu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,162
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903