Ben gamesatis.com'dan alıyorum. Hatta sürekli alışveriş yaptığım bir mağaza var. 3 yıl önce 25 TL'ye Bannerlord, Cyberpunk bir de RDR2 almıştım. Adamlar hâlâ banlandıkça yeni hesap veriyorlar. Reklam olabileceği için mağaza ismini yazmacayacağım ama özelden mesaj atarsan söylerim.
50 TL'ye 3 tane istediğiniz oyun tarzı hesap satan çok satıcı var.
Çalışma mantığı ise şu şekilde oluyor:
Satın alıyorsun, satın alımını yaptığın anda mağazaya bildirim gidiyor. Sonra mesaj olarak hangi oyunları istediğini soruyorlar. Sen de istediğin oyunu veya oyunları yazıyorsun. Sonrasında sana steam veya farklı bir platformdan oyunun hesabını atıyorlar. Örneğin Far Cry aldıysan Ubisoft hesabı atıyorlar. Sonra o hesapla giriş yapıyorsun, oyunu yükledikten sonra da steam'i offline moda alıp oynuyorsun.
Dezavantajları ise:
Eğer çok fazla oyuncunun olduğu bir hesaptaysan, oyuna girmek bazen 15-20 dakika sürüyor. Mesela benim bilgisayarım RDR2'yi anında açmıyordu, ilk başta RockstarGames Launcher açılacakta oyuna girecekte falan filan derken baya uzun sürüyordu. Kimse bunu beklemediği için giriş yapmaya çalışıyorlardı ve beni oyundan atıyordu. Bazı oyunlarda online girip bilgisayarının internet bağlantısını kesmen gerekebiliyor yani. Mesela RDR2 öyle. Cyberpunk'ta öyle bir şey yok hatırladığım kadarıyla.
Hesap içerisinden durduk yere anana sövenler olabiliyor
Eskiden offline'a almayı unutunca Steam Remote ile bilgisayarına bağlananlar falan olabiliyordu fakat artık yok. Şifreleme getirmişler.
Hesaplar arada ban yiyebiliyor. Bunun için satıcıdan tekrar yeni hesap istemen lazım. O da biraz bekletiyor.
Ayrıca hesaplar çift aşamalı girişli olduğu için her seferinde satıcıdan mailine gelen kodu istemen lazım.