Neler Yeni

Craftrise virüslü mü

tosbik762

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tosbik
birisi sorumu yanıtlasın artık indireyim mi sorun yaşarmıyım ?

<Relfexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe
Craftrise yıllarca oynadım ve evet bende kaspersky da tarattığım zaman sitenin güvensiz olduğunu söylemişti ama gereksiz bi client onun yerine sonoyuncu oyna.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani virüs programı tehlikeli diyor ama yıllarca oynadım sıkıntı çıkmadı bi arada craftrise pc de arka planda mining yapıyo söylentileri vardı bilmiyorum oyüzden karar senin.

tosbik762

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tosbik
off çok kararsız kaldım yok mu bilgili biri ?

tosbik762

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tosbik
craftrise indirme. Tlauncher indir sonra labbymod indir jartex ve pika serverlarında oyna
dostum tllauncher data korumasızlı ğı ve keylogger , trojan bulunduruyor revo unstillar ile sil ve diyeceğim şu ben zaten pika oynuyorum küfür eddirtme bana bilip bilmeden yazma

craftrise indirme. Tlauncher indir sonra labbymod indir jartex ve pika serverlarında oyna
ve TL-Launcher yerine SKlauncher kullanmalısın

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
git orijinal mc veya gamepass satın al aga o zaman

craftriseda uzun süre oynadım virüsle falan karşılaşmadım ama çok fazla hile var, makro var leş client. Sonoyuncu daha beter

dostum tllauncher data korumasızlı ğı ve keylogger , trojan bulunduruyor revo unstillar ile sil ve diyeceğim şu ben zaten pika oynuyorum küfür eddirtme bana bilip bilmeden yazma

ve TL-Launcher yerine SKlauncher kullanmalısın
bende orijinali var t launcher de hiç bir sorun yok çoğu yakınım oynuyor. Virüstotalden araştırdın mı hiç

bende orijinali var t launcher de hiç bir sorun yok çoğu yakınım oynuyor daha virüstotalden araştırdın mı hiç
kimin veri sızdırdığı ortada git craftrise oyna bir kaç ay sonra hesabım çalındı diye gelirsin

Son düzenleme:

tosbik762

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tosbik
dostum launcher client değil iç dosyalarına ve data kısmına bak

bende orijinali var t launcher de hiç bir sorun yok çoğu yakınım oynuyor. Virüstotalden araştırdın mı hiç

kimin veri sızdırdığı ortada git craftrise oyna bir kaç ay sonra hesabım çalındı diye gelirsin
zaten ben çalınmaz demiyorum zeki arkadaşım ben diyorum ki veri sızıntısı olur mu virüs var mı diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,724
Üyeler
168,184
Son üye
WARLOGS
Top Bottom