Sebastian Szymanski
80+ Silver
Hypixelde ki oyuncular oynamayı filsn bilmiyor craftrise de rekabet üst düzeyde virüslü mü bilmiyorum ama yıllardır oynuyorumHypixel
Hypixelde ki oyuncular oynamayı filsn bilmiyor craftrise de rekabet üst düzeyde virüslü mü bilmiyorum ama yıllardır oynuyorumHypixel
craftrise indirme. Tlauncher indir sonra labbymod indir jartex ve pika serverlarında oynaHala cevabı alamadım craftrise indirmelimiyim bazıları windows def. virüs algıladı diyor ne yapmalıyım
dostum tllauncher data korumasızlı ğı ve keylogger , trojan bulunduruyor revo unstillar ile sil ve diyeceğim şu ben zaten pika oynuyorum küfür eddirtme bana bilip bilmeden yazmacraftrise indirme. Tlauncher indir sonra labbymod indir jartex ve pika serverlarında oyna
ve TL-Launcher yerine SKlauncher kullanmalısıncraftrise indirme. Tlauncher indir sonra labbymod indir jartex ve pika serverlarında oyna
bende orijinali var t launcher de hiç bir sorun yok çoğu yakınım oynuyor. Virüstotalden araştırdın mı hiçdostum tllauncher data korumasızlı ğı ve keylogger , trojan bulunduruyor revo unstillar ile sil ve diyeceğim şu ben zaten pika oynuyorum küfür eddirtme bana bilip bilmeden yazma
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve TL-Launcher yerine SKlauncher kullanmalısın
kimin veri sızdırdığı ortada git craftrise oyna bir kaç ay sonra hesabım çalındı diye gelirsinbende orijinali var t launcher de hiç bir sorun yok çoğu yakınım oynuyor daha virüstotalden araştırdın mı hiç
https://www.virustotal.com/gui/file/a49a364b7394a70e5bac73917bd825b703aa9f11b66848069379b01a595ca307 al buda virus total sonucubende orijinali var t launcher de hiç bir sorun yok çoğu yakınım oynuyor daha virüstotalden araştırdın mı hiç
kimin veri sızdırdığı ortada git craftrise oyna bir kaç ay sonra hesabım çalındı diye gelirsin
dostum launcher client değil iç dosyalarına ve data kısmına bak
zaten ben çalınmaz demiyorum zeki arkadaşım ben diyorum ki veri sızıntısı olur mu virüs var mı diyorumbende orijinali var t launcher de hiç bir sorun yok çoğu yakınım oynuyor. Virüstotalden araştırdın mı hiç
kimin veri sızdırdığı ortada git craftrise oyna bir kaç ay sonra hesabım çalındı diye gelirsin