Vanilla Minecraftcraftrise mı daha iyi sizce yoksa sonoyuncu mu
ünlü değil galiba ikisine göre hocmaVanilla Minecraft
Tek oyuncul yani hocamünlü değil galiba ikisine göre hocma
peki cr ve so arasından hangisiTek oyuncul yani hocam
Hypixelpeki cr ve so arasından hangisi
ben son oyuncuyla büyüdüm ama çoğunluk craftrise diyorpeki cr ve so arasından hangisi
SkyblockHypixel
hocam attıklarını bile görmedim aldırış edilebilecek kadar büyük değiller ben zaten lol valo ve gtacıyım eğlencesine oynuyorum arada ondan sordum sağolunCraft rise daha iyi son oyuncu genel olarak pingli baglı ve hile kullanan oyuncular ile dolu bu yüzden craft rise daha iyi hypixel bana bi tuhaf geldi herhalde craft rise alıştığımdandır. Roblox'dan gelip'de konuna gülme emoji'si atanlara'da pek aldırma istersen dc'verebilirsin birde şuan sistemim yok ama son işlemcim kaldı Onu bekliyorum
dc vereyim hocam imkenkanekiiCraft rise daha iyi son oyuncu genel olarak pingli baglı ve hile kullanan oyuncular ile dolu bu yüzden craft rise daha iyi hypixel bana bi tuhaf geldi herhalde craft rise alıştığımdandır. Roblox'dan gelip'de konuna gülme emoji'si atanlara'da pek aldırma istersen dc'verebilirsin birde şuan sistemim yok ama son işlemcim kaldı Onu bekliyorum
Bende cs btf'nin aksine akmak için giriyom sarıyohocam attıklarını bile görmedim aldırış edilebilecek kadar büyük değiller ben zaten lol valo ve gtacıyım eğlencesine oynuyorum arada ondan sordum sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dc vereyim hocam imkenkanekii