Creative Pebble 2.0 fiyatını hak ediyor mudur?

xRauf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
Creative Pebble
Amerika'da 17 dolar, Almanya'da 20 euro. Bizde ise TL'den euro çevrildiğinde 30 euro yapıyor. Ben hakettiğini düşünmüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Bir hoparlörden beklentin ne?

Bir hoparlörden beklentin ne?
Hocam konu beklentiden kastım fiyatı sıkıntı şuan öğrenciyim kendime uzun ömürlü bilindik hoparlör bakıyorum ama yurtdışı ile türkiye arasında %33 fark var. Şimdi kendime soruyorum neden pahalı alayım ki? Amazon'da bi ara satılıyormuş ama şuan mağazaları türkiye kapalı sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca daha önce Bim'den hoparlör aldım inanın ses kalitesi BERBATTI. Hemen iade ettim. Düzeltme: BİM

Aga 2.elden logitech in 2+1 ses sistemleri var z13 ler falan var 600-750 tl arasına kozmetiği temiz olanlar var onlardan al baya iyi bunlardan
Hocam konu beklentiden kastım fiyatı sıkıntı şuan öğrenciyim kendime uzun ömürlü bilindik hoparlör bakıyorum ama yurtdışı ile türkiye arasında %33 fark var. Şimdi kendime soruyorum neden pahalı alayım ki? Amazon'da bi ara satılıyormuş ama şuan mağazaları türkiye kapalı sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca daha önce Bim'den hoparlör aldım inanın ses kalitesi BERBATTI. Hemen iade ettim. Düzeltme: BİM

Geri