Bilmeden konuşmamak lazım. Her şeyi parasına göre yargılamayın. 50-100'lik terliklerin verdiğiyle bunlarınki bir değil. Ayak konusunu çoğu kişi hafife alıyor fakat aslında en çok parayı harcamanız gereken yelerden biri ayak. Bunu önemini kimi zaman anlık, kimi zaman ilerleyen yaşlarda anlarsınız.
Bu aralar her başlıkta "yok şu kadar para etmez, yok bu kadar para etmez, yok ben buna şukadar bile vermem" tarzında sürekli boş yorumlar görmeye başladık. Ürünü kullanmaz, kalitesini bilmez, yurtdışı fiyatı hakkında fikri yoktur. Kullandıysan kalitesi hakkında yorumun varsa yazarsın. Garip gerçekten. Zeginin malı züğürdün çenesini yorar demişler. Bütün gün bunları dünler olduk artık.
terliklerin iphone u gibi düşün gerçekten rahat rakiplerine göre hemşireler fln alıyor ama 400tl nin üstü etmez şuanki ekonomideBu terliğin olayı ne bukadar çok popüler cidden merak ediyorum
terlikten kar edilceni bilseydim stoklardım ya ospfaopafBu babamda var. 100 TL'ye almıştı.![]()
Ülkemizde ne alırsanız alın 1 ay sonra kâra geçersinizterlikten kar edilceni bilseydim stoklardım ya ospfaopaf
o da doğruÜlkemizde ne alırsanız alın 1 ay sonra kâra geçersiniz(ya da geçildiğini düşünürsünüz)
Dolar endeksli bakınca hiçbir şey değişmemiş oluyor aslında,benim aldığım dönemde de 34 dolarmış(289 TL);şuanki (konu başlığındaki fiyat ile) fiyatta 34 dolar.Beyler cem yılmazın dediği gibi para çokomel eğrisi paran varsa en iyisini alırsın paraya bakmazsın. Türkiye’de parası olmayan adam almaya çalışıyor şaşıyorum. Onlarında öncelikleri farklı olabilir diyip geçiyorum artık. İnsanın bir terliğe o parayı veresi gelmiyor ama o para aslında eski o para değil.