Neler Yeni

🔥İndirim Crocs Crocband Terlik 711,20 TL

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
terlik baya hafif güzel hoşuma gidiyo ama bana çekilişten çıkmıştı bu kadar para verilip alınır mı orası tartışılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
Bilmeden konuşmamak lazım. Her şeyi parasına göre yargılamayın. 50-100'lik terliklerin verdiğiyle bunlarınki bir değil. Ayak konusunu çoğu kişi hafife alıyor fakat aslında en çok parayı harcamanız gereken yelerden biri ayak. Bunu önemini kimi zaman anlık, kimi zaman ilerleyen yaşlarda anlarsınız.

Bu aralar her başlıkta "yok şu kadar para etmez, yok bu kadar para etmez, yok ben buna şukadar bile vermem" tarzında sürekli boş yorumlar görmeye başladık. Ürünü kullanmaz, kalitesini bilmez, yurtdışı fiyatı hakkında fikri yoktur. Kullandıysan kalitesi hakkında yorumun varsa yazarsın. Garip gerçekten. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar demişler. Bütün gün bunları dinler olduk artık. Ek olarak ülkenin ekonomisinden bahsetmeye gerek yok artık. Anlayın işte 200 tl ye döner yiyorsunuz. Geçti o devirler. Dolar 21 tl iken 40-50 dolarlık terliği 100 tl ye mi almayı planlıyorsun.

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu aralar her başlıkta "yok şu kadar para etmez, yok bu kadar para etmez, yok ben buna şukadar bile vermem" tarzında sürekli boş yorumlar görmeye başladık. Ürünü kullanmaz, kalitesini bilmez, yurtdışı fiyatı hakkında fikri yoktur. Kullandıysan kalitesi hakkında yorumun varsa yazarsın. Garip gerçekten. Zeginin malı züğürdün çenesini yorar demişler. Bütün gün bunları dünler olduk artık.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Sürekli terlikle çalışan insanlar tercih ediyor sizler nasıl ki ayakta çalıştığınız da rahat ayakkabı diye paralar veriyorsanız bunuda hastane gibi yerlerde çalışan personellerin kullanması normal degil mi arkadaşlar

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kadir Yertürk
crocs.png

Çokta abartılcak bi terlik olduğunu düşünmüyorum,zamaninda bu fiyata almışım :D Çok daha rahat/güzel terlikler var.

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kadir Yertürk

frknhrmnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Amazonda 779 lira. 12 ay taksitle 820 lira. Bence 12 ay taksitle almak daha mantıklı.

frknhrmnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Beyler cem yılmazın dediği gibi para çokomel eğrisi paran varsa en iyisini alırsın paraya bakmazsın. Türkiye’de parası olmayan adam almaya çalışıyor şaşıyorum. Onlarında öncelikleri farklı olabilir diyip geçiyorum artık. İnsanın bir terliğe o parayı veresi gelmiyor ama o para aslında eski o para değil.

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kadir Yertürk
Beyler cem yılmazın dediği gibi para çokomel eğrisi paran varsa en iyisini alırsın paraya bakmazsın. Türkiye’de parası olmayan adam almaya çalışıyor şaşıyorum. Onlarında öncelikleri farklı olabilir diyip geçiyorum artık. İnsanın bir terliğe o parayı veresi gelmiyor ama o para aslında eski o para değil.
Dolar endeksli bakınca hiçbir şey değişmemiş oluyor aslında,benim aldığım dönemde de 34 dolarmış(289 TL);şuanki (konu başlığındaki fiyat ile) fiyatta 34 dolar.

alikaynak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
ali kaynak
Sağlık çalışanı iseniz bulunmaz nimet kesinlikle değer almaya

Top Bottom