Terlik terlik? 40 50 lira bir şey terlik.Sudan ucuz.
Terlik terlik? 40 50 lira bir şey terlik.Sudan ucuz.
Her ürünün ucuzu ortasi pahalisi vardir buna neden şaşırıyorsunuz anlamiyorum. Herkes bütçesine uygun olani alir giyerTerlik terlik? 40 50 lira bir şey terlik.
Şimdi kıyaslama mı yapacağız cidden? Ben sana tonla benzer örnekler verebilirim.Terlik terlik? 40 50 lira bir şey terlik.
Yorum yaptım sadece sen niye açıklama gereği duydun?Her ürünün ucuzu ortasi pahalisi vardir buna neden şaşırıyorsunuz anlamiyorum. Herkes bütçesine uygun olani alir giyer
İşte fiyatı normale göre pahalı dedim sadece ne boş yaptınız.Şimdi kıyaslama mı yapacağız cidden? Ben sana tonla benzer örnekler verebilirim.
Tofaşta araba volvoda , Yerli muzda muz ithal muzda muz , Bim marka patito da cips , doritos da bir cips vs.... gibi.
Boş yapan sensin bize mi boş yapıyorsunuz diyorsunYorum yaptım sadece sen niye açıklama gereği duydun?
İşte fiyatı normale göre pahalı dedim sadece ne boş yaptınız.
Uzatma, durduk yere saçma sapan yorum yapıyorsun. Terlik 700tl?? Yazdım sadece sanki küfür ettik bu tepki ne?Boş yapan sensin bize mi boş yapıyorsunuz diyorsun
Ben normal bir sekilde aciklama yaptim neden sasiriyorsunuz dedim sen kendin dalga gecer hakaret eder gibi bos yapuyorsunuz dedin ben mi suçluyumUzatma, durduk yere saçma sapan yorum yapıyorsun. Terlik 700tl?? Yazdım sadece sanki küfür ettik bu tepki ne?
Gelişmeleri buradan yazarımGelince rahatligini test eder misiniz?
asdfasdfasdfasdfasdffasd çok doğruterliklerin iphone u gibi düşün gerçekten rahat rakiplerine göre hemşireler fln alıyor ama 400tl nin üstü etmez şuanki ekonomide
benimki de , ıslak olmasına da gerek yok cilalı zemin gördümmü tokyo drift izlemiş gibi yan veriyorDevlet hastanesinde temizlik personeli olarak çalışıyorum. 3 yıldır 1 milyoncudan 10 TL ye aldığım çakma terliği giyiyorum. Genel anlamda rahat ama inanılmaz koku ve terleme yapıyor. Ayrıca ayağımda 2 tanede nasır çıktı. Bir de ıslak zeminde müthiş kayıyor. Sırf işim için bir tane sipariş verdim. Bu saydıklarım için bakalım nasıl olucak.