Yardım Crossfire nedir? ne işe yarar?

RecepEnes

80+
Reaksiyon skoru
5
Crossfire tam olarak ne demek? Crossfire sadece AMD ekran kartlarıyla mı oluyor? İntel HD Grafik ve Amd Radeon a yapılır mı? Crossfire ne işe yarar?

Araştırdım ama cevaplarını bulamadım yardım edebilir misiniz?

2 Ekran kartını beraber kullanıp performans arttırmak gibi düşün. Aynı kartlarda ve Crossfire destekleyen kartlarda olur. Nvidia kısmında ise aynısı SLI diye geçer. amd radeona intel hd grafik ile yapılamaz :)

nvidia tarafındaki sli'ın amd tarafında ki karşılığı

Kardeşim crossfire AMD'de SLI ise NVİDİA'da birden fazla maximum 4 ekran kartı kullanmanı sağlar.

AMD'de iki ekran kartını bir sistemde kullanmana izin veren teknoloji, Nvidia tarafında da adı SLI olarak geçiyor. Her anakart desteklemiyor bu teknolojiyi. Intel HD Graphics veya AMD APU grafik biriminde yapılamaz, işlemcilerdeki grafik birimleri desteklenmez. Oyun oynayacak kullanıcıların işine yarayacak bir teknoloji değil, bunun yerine ekran kartınızı güçlendirmek daha mantıklı.

Crossfire tam olarak ne demek? Crossfire sadece AMD ekran kartlarıyla mı oluyor? İntel HD Grafik ve Amd Radeon a yapılır mı? Crossfire ne işe yarar?

aynı model iki ekran kartını anakarta takarak performans artışı tabi bi o kadar da elektrik faturası , çok gerekli bişey değil.

Crossfire 2 adet amd ekran kartı ile yapılır nvidia versiyonu ise sli dır fakat nvidia ve amd kartları kullanamazsınız diye biliyorum tavsiyem sli/crosshair destekleyen oyun sayısı az olduğu için iki tanesinin fiyatına daha iyi bir ekran kartı almanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri