Hocam sistem çalışıyor şuan bir sorun göremedim fakat aida64 te 80.1 ns alıyorum çok önemli midir?Son durum nedir?
O cl değerleri ile 80Ns çok, oc'nin başarılı olduğuna eminmisin? Görev yöneticisinden kaç mhz bi kontrol edermisin? Bir de görüntü vermesi çok önemli değil, Memtest yapmadan anlaşılmaz. Ben kendi Ram'imi 8 saat test ettim mesela. Kesin problemsiz demek için en az 2 saat test lazım.Hocam sistem çalışıyor şuan bir sorun göremedim fakat aida64 te 80.1 ns alıyorum çok önemli midir?
Evet bende aynısını düşünüyorum ama görev yöneticisnde 3666 görünüyor.O cl değerleri ile 80Ns çok, oc'nin başarılı olduğuna eminmisin? Görev yöneticisinden kaç mhz bi kontrol edermisin? Bir de görüntü vermesi çok önemli değil, Memtest yapmadan anlaşılmaz. Ben kendi Ram'imi 8 saat test ettim mesela. Kesin problemsiz demek için en az 2 saat test lazım.
Trc çok yüksek bundan dolayı. Tras'ı değiştirmek lazım 42 denermisin?Evet bende aynısını düşünüyorum ama görev yöneticisnde 3666 görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir yerde yanlışlık mı yaptım acaba?
tRc yi mi?Tras çok yüksek bundan dolayı. Tras'ı değiştirmek lazım 42 denermisin?
@RevDeisDou halleder.42 de görüntü alamadım hocam
FCLK' yi 1800 yap AMD Overclocking XFR kısmında. Ayarlarda sıkıntı yoktu.Evet bende aynısını düşünüyorum ama görev yöneticisnde 3666 görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
Bir yerde yanlışlık mı yaptım acaba?
Senin ramlerin çipi ne B die muhtemelen 17 tRCD@RevDeisDou halleder.
Peki hocam beklemedeyim yardımlarınız için çok teşekkür ederim@RevDeisDou halleder.
E die olması lazım ilk sayfada paylaşmıştm hocamFCLK' yi 1800 yap AMD Overclocking XFR kısmında. Ayarlarda sıkıntı yoktu.
Senin ramlerin çipi ne B die muhtemelen 17 tRCD
Çipi furkana sordum sen öbür cevaba bak. ANAKART S2H mı?Peki hocam beklemedeyim yardımlarınız için çok teşekkür ederim
E die olması lazım ilk sayfada paylaşmıştm hocam