Çözüldü✓ Crucial ballistix ram oc yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

pek anlamıyorumda yaptığım ayardaki cl oranı felan kaç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olsan?
Şuan olamam saat 2 uyurum birazdan

anladım hocam yarın müsait olunca yardımcı olursan sevinirim şuanki değerleri sıfırlayayım mı?
Sıfırla bence. XMP den farkı yok çünkü, xmp aç daha iyi.

dostum burda istersen sana direkt olarak c9bjz gecikmesi de verebilirim ancak gelip ilk mesajindan 1.4V ustu onerilmiyor pek dersen ben de onerimden vazgecerim
Onun yerine 1.4’ün üstünün zararlı olmadığını anlatsana

ben anlamıyorum sadece 1.4v üstü tavsiye edilmiyor diye biliyordum yanlış anladınız siz daha iyi bilirisiniz ben sadece bildiğim şeyi söyledim.

@RevDeisDou müsaitseniz yardımcı olur musunuz acaba?

Tabii. Ama 1.4v üstünü veririm diyorsanız. Veremem diyorsanız uğraşmamıza gerek yok.
ben pek anlamıyorum sadece duyduğum şeyi söyledim 1.4v üstü zararlı mı ram için?

ben pek anlamıyorum sadece duyduğum şeyi söyledim 1.4v üstü zararlı mı ram için?
Hayır. Çipine göre 1.6V' a kadar yolu var. Rev E die için 1.6V' a kadar pek sıkıntı olmaz ama ideal maksimum değeri 1.55 tutarız. Hedeflediğin bir frekans var mı? Yani ben bu frekansı istiyorum dediğin bir frekans varsa ona çalışalım.

Hayır. Çipine göre 1.6V' a kadar yolu var. Rev E die için 1.6V' a kadar pek sıkıntı olmaz ama ideal maksimum değeri 1.55 tutarız. Hedeflediğin bir frekans var mı? Yani ben bu frekansı istiyorum dediğin bir frekans varsa ona çalışalım.
3600 - 3800

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri