Neler Yeni

Crucial P3 Plus 1tb 5000/3600 Nvme ssd nasıldır?

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
Merhaba arkadaşlar söyle bir m2 ssd var okuma yazma değerleri 5000/3600 ve 5 yıl garantili bu kadar uygun fiyata daha iyi bir ssd görmedim ben siz ne dersiniz alınır mı?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Emre Altun
Hocam PTT Avm den pek alis veris yapmanizi tavsiye etmiyorum. Diğer sitelerden 100-200 fazla verip oradan alın. Satıcılarına dikkat edin

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün nasıl hocam peki sizce..Ben PTT den alıyorum bu güne kadar sorun yaşamadım hiç zaten DFS bilgisayarı biliyorum güvenilir firma..

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Emre Altun
Ürün nasıl hocam peki sizce..Ben PTT den alıyorum bu güne kadar sorun yaşamadım hiç zaten DFS bilgisayarı biliyorum güvenilir firma..
Satıcı iyiyse problem yok. Ortalama bir ssd kotu degil iyi de değil. Dram yoktu galiba.

Ben olsam bunu alırdım 100 lira daha koyup. Hem daha kaliteli hem dram var. Sizi üzmez hiç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Satıcı iyiyse problem yok. Ortalama bir ssd kotu degil iyi de değil. Dram yoktu galiba.

Ben olsam bunu alırdım 100 lira daha koyup. Hem daha kaliteli hem dram var. Sizi üzmez hiç.
Dram ne işe yarıyor

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
@KaraKartall hocam bide crucial biliyorsunuz micron chip kullanıyor o yüzden de kaliteli diye düşünüyorum..970 evo plus a göre okuma yazması daha yüksek ayrıca garantisi 5 yıl..Sırf garanti için bile tercih edilir gibi gözükor çünkü m2 ssd ler hassas ve sürekli üstüne yazıp silince ömründen azalıyor bu noktada garanti iyi olur diye düşünüyorum ne dersiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
@KaraKartall hocam bide crucial biliyorsunuz micron chip kullanıyor o yüzden de kaliteli diye düşünüyorum..970 evo plus a göre okuma yazması daha yüksek ayrıca garantisi 5 yıl..Sırf garanti için bile tercih edilir gibi gözükor çünkü m2 ssd ler hassas ve sürekli üstüne yazıp silince ömründen azalıyor bu noktada garanti iyi olur diye düşünüyorum ne dersiniz?

neden hocam?
Dram ?

Bahsettiğiniz ömürden azalma durumu dram olmadığı için oluyor zaten. 970 Evo plus ve kioxia g2 dram bulundurduğu için tercij ediliyor

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
Dram ?

Bahsettiğiniz ömürden azalma durumu dram olmadığı için oluyor zaten. 970 Evo plus ve kioxia g2 dram bulundurduğu için tercij ediliyor

Dram ?

anladım hocam cevaplar için teşekkür ederim..Ama daha pahalı ve 2 yıl garantili ürün almaktansa 5 yıl garantili ve daha yüksek performanslı dünya markası bir markanın ürününü almayı tercih ediyorum açıkcası..Kafam karıştı ya şimdü düşündüm de.:D

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Emre Altun
Dram ne işe yarıyor
Şöyle bir metaforla anlatıyım. 10 tane araban var. Hergün aynı arabaya binersen o araba çabuk motor kaporta yer. Dram bu arabaları hergün farklı farklı kullanmaya yarıyor. Bi gün bmw bir gün mercedes bilmem anlatabildim mi. 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
anladım hocam cevaplar için teşekkür ederim..Ama daha pahalı ve 2 yıl garantili ürün almaktansa 5 yıl garantili ve daha yüksek performanslı dünya markası bir markanın ürününü almayı tercih ediyorum açıkcası..Kafam karıştı ya şimdü düşündüm de.:D
Yanlış düşünüyorsunuz. Crucial dünya markası da Kingston veya Samsung dünya markasi değil mi? Dediğiniz şey çok komik. İki ürün arasında okuma yazma ve ortalama omure bak anlarsın ne demek istediğimi

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Şöyle bir metaforla anlatıyım. 10 tane araban var. Hergün aynı arabaya binersen o araba çabuk motor kaporta yer. Dram bu arabaları hergün farklı farklı kullanmaya yarıyor. Bi gün bmw bir gün mercedes bilmem anlatabildim mi. 😁
Sağlığı geç mi azalır

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Emre Altun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0