🔥İndirim Crucial P5 Plus 2 TB SSD 3200 TL

İhtiyacı olan kaçırmasın

Kutsal soruyu cevaplıyorum:

DRAM var

Bu arada çok iyi fiyat ihtiyacı olan çeksin hemen.

çok teşekkür ettim hocam 2tb harddisk almıştım amazon’dan 20 gün falan oluyor. harddisk bozuk çıktı iade etmiştim şimdi bunu aldım ve üstüne 1000 lira ekledim sadece gayet iyi fiyat 🫡

Biraz fazla ısınıyor onun harici çok iyi ssd 1 tb olanı kullanıyorum

valla hocam 3200 e kioxianin ssd si var o da okuma yazması 2000/1700 civarı. her türlü alınabilir bir fiyat diye düşünüyorum
Yok bu fiyata tereddutsuz alınır zaten

2,3 ay sonraya sizce bu fiyatlar kalırımı tahmin etmesi zor tabi ama şuan almak için biraz kendimi zorlamam gerekiyor

teşekkürler aldım bir tane. şimdi bi sorum olacak. anakartım tuf gaming b550m-e wifi modeli. 1 slot pcle 4.0 ve 1 slot 3.0 desteği var.(yanlış biliyorsam düzeltin) üzerinde mld500 500gb ssd takılı. bu ssd geldiğinde diğer ssd nin soğutucusunu söksem sonra buna yapıştırsam sorun yaşar mıyım?

teşekkürler aldım bir tane. şimdi bi sorum olacak. anakartım tuf gaming b550m-e wifi modeli. 2 slot pci 4.0 desteği var. üzerinde mld500 500gb ssd takılı. bu ssd geldiğinde diğer ssd nin soğutucusunu söksem sonra buna yapıştırsam sorun yaşar mıyım?
Anakartın kendi soğutucusu yok mu ? Onu takarsın. Zaten üstteki yere p5 plus takman lazım. Gen4 üstte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,606
Üyeler
191,913
Son üye
yeetjan
Geri