Adı Üstünde Hizmet Kardeşim Devolper Olup Valv Şirketine Hizmet Yapman Lazım Yardım Edip Oyuna Yardım Edecenki Versinler Ben 2023'de Ettim Baya Cs 2'yide Çıkmasında Yardım Ettim Adamlar 2024'de Hizmet Madalyası Taktir Buyurmuş Sağolsunlar (40 Seviye Olunca Alıyorsun Hizmet Madalyalarını)nasıl alınıyo
Hizmet derken nedir mesela d2ye paspas mı atıyonAdı Üstünde Hizmet Kardeşim Devolper Olup Valv Şirketine Hizmet Yapman Lazım Yardım Edip Oyuna Yardım Edecenki Versinler Ben 2023'de Ettim Baya Cs 2'yide Çıkmasında Yardım Ettim Adamlar 2024'de Hizmet Madalyası Taktir Buyurmuş Sağolsunlar (40 Seviye Olunca Alıyorsun Hizmet Madalyalarını)
Hayırlı Olsun çok güzel gözüküyo
Evet Arada Overpass Metrosundaki Yerleri Siliyom Long'daki Parkı Süpürüyom Öyle (Adı Hizmet Madalyası Hocam)Hizmet derken nedir mesela d2ye paspas mı atıyon
EywHayırlı Olsun çok güzel gözüküyo
Her seviye atladığında kutu ve silah alma hakkı veriyor ya, o atladığın seviyeler 40 olunca madalyayı alma seçeneği açılıyor. Eskiden csgo ücretsiz olduğu dönemde, hesapları seçkine geçirtmek içinde kullanılıyordu.nasıl alınıyo
Teşekkür ederim hocamHer seviye atladığında kutu ve silah alma hakkı veriyor ya, o atladığın seviyeler 40 olunca madalyayı alma seçeneği açılıyor. Eskiden csgo ücretsiz olduğu dönemde, hesapları seçkine geçirtmek içinde kullanılıyordu.
@F4IRFL4Y 2023 madalyasını alıp, üstüne 40 seviye kasıp mı 1 Ocağa kadar beklettin yoksa 2023 madalyasını almayıp direk 2024 madalyasını mı aldın?
Teşekkür ediyorum size de mutlu yıllar dilerimDoğum günün kutlu olsun bu arada .
Nasıl alınıyor?
2023 Madalyasını Martta Alım O Zamandan Beri 40 Seviye 2024 BekletiyordumHer seviye atladığında kutu ve silah alma hakkı veriyor ya, o atladığın seviyeler 40 olunca madalyayı alma seçeneği açılıyor. Eskiden csgo ücretsiz olduğu dönemde, hesapları seçkine geçirtmek içinde kullanılıyordu.
@F4IRFL4Y 2023 madalyasını alıp, üstüne 40 seviye kasıp mı 1 Ocağa kadar beklettin yoksa 2023 madalyasını almayıp direk 2024 madalyasını mı aldın?
aga beBen bir enayilik yapıp 2019'da gece 3 civarı 2020 verir artık diye almıştım. 2019'u bir kere daha almıştım bu yüzden 2020 alamamıştım ve 2020'de bilgisayarım olmadığı için 2020 yok .