Vay e benimde az kaldı
Dostum Onu Bende Biliyorum GMT Olarak Bahsettim Ve İşin Şakası Çok TakmaHayatında başarılar dilerim kardeşim. Görünüşe göre bu dileklere ihtiyacın olacak Avustralya senden saatler önce aldı. Ben de senden saatler önce almış olacaktım ama 2024ü almak yerine 2023'ü yeşile boyadım. Yani her türlü bu yaptığın bir başarı ya da önemli bir olay falan değil. Sevgiler
Zaten Komik İşin Espirisini Yapıyozİlk kişiyim felan komik
Gmt Olarak İlk Aldım Diyebiliriz Ayrıca İşin Şakasındayız Bu Kadar Neden KastınızBiri şu arkadaşa saat farklarını anlatsın.
Mart dan beri 1 kere boyar dın bence için bence.
Sattığım hesapta satın alınamayacak 18rozet vardı içleri dolu. 1.5 sene önce satarken 5k ya gitti boş işler değil anlayacağın.Ne işe yarıyor bu madalya alınca, bana çok boş şeyler geliyor bunlar. Para ederi varsa okey sadece.
Güzel gözüküyor ve kuru kuru oynayınca zevk almazsın ama işin ucunda madalya falan olunca oynayasin geliyor. Ayrıca hesaba değer katıyor maddi açıdan iyi yani.Ne işe yarıyor bu madalya alınca, bana çok boş şeyler geliyor bunlar. Para ederi varsa okey sadece.
eşleşmeler de kötü puan sistemi de kötü 35 kill almışım takımda benden başka çift haneli kili olan yok yeniliyoruz 400 puan düşüyor. oyun başında peşin puan sistemi olmaz performansa göre olması lazımOyunu oynayan kaldı mı? Rank sistemindeki aptalca eşleşmeden sonra bırakmıştım. Düzeldi mi eşleşmeler?
Ama o rozeti almak için belki aylarca uğraşıyorsun belki yıl. Hiç fiyat performans değilmişMart dan beri 1 kere boyar dın bence için bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sattığım hesapta satın alınamayacak 18rozet vardı içleri dolu. 1.5 sene önce satarken 5k ya gitti boş işler değil anlayacağın.
Bu aralar Battlefield 2042 oynuyorum. Cs değiştiğinden beri verem oluyordum. Sildim kurtuldumeşleşmeler de kötü puan sistemi de kötü 35 kill almışım takımda benden başka çift haneli kili olan yok yeniliyoruz 400 puan düşüyor. oyun başında peşin puan sistemi olmaz performansa göre olması lazım
Ben sevemedim bf2042yiBu aralar Battlefield 2042 oynuyorum. Cs değiştiğinden beri verem oluyordum. Sildim kurtuldum
Kafa dağıtmak için gayet iyi geliyor bana.Ben sevemedim bf2042yi