Cs 2 de 200 fps almama rağmen 60 fps hissiyatı

belki birçok kişi onaylamayacak ama vsync ı açınca 158 e sabitliyor bende okadar akıcı oluyorki oyun sanki 240 hz gibi denemeni öneriririm kendin monitörünün hz ine sabitleyince öyle akıcı olmuyor belki benim monitörümlede alakalıdır g-sync
Bende aynısını yaşadım neden acaba
Hocam vsync kapalı iken zaten görüntüde yırtılmalar olduğundan dolayı siz vsync açtığınızda o görüntüdeki yırtılmaları önler kırılma olmaz görüntüde bu yüzden size akıcı geliyor.

Yüksek olunca işlemciye yük biniyor ve kasmaya başlıyor
Tam tersi hocam maalesef eski 200 tl lik mouse de oldu bu yüksek 12000dp lik mousede yağ gibi kayıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek olunca işlemciye yük biniyor ve kasmaya başlıyor
Tam tersi hocam maalesef eski 200 tl lik mouse de oldu bu yüksek 12000dp lik mousede yağ gibi kayı
Ping den dolayı yaşıyorum ben o hissi.
Yok hocam ben 200 tl lik bir mouse vardı abimin onu kulaniyim yeni 1200 tl lik olana pek dokunmadım yana çekerken böyle takıla takıla gidiyordu 60 fps gibi idi 12 bin dp lik olan mouse yi takdım düzeldi yani

Bende aynısını yaşadım neden acaba
Ben buldum hocam ben eski mouse vardı abimin onu kullanırken oldu oyun da 12 bin dplik mouse yi kullandım yağ gibi akdı oyun yani mouseden porblem

HZ ile ne alakası var bilmiyorum ama HZ i düşürmeniz size çok fazla dezavantaj yaşatır umarım biliyorsunuzdur.
Düzeltim ben hocam 1200 tl ye aldım 12 bin dp lik mousede sorun çözüldü

Son düzenleme:
Geri