Merhabalar. Uzun süredir bu sorunla boğuşuyorum. EXCALİBUR G870 RTX4050 bilgisayarına sahibim. Denediğim ve işe yaramayanlar:
1 -DDU ile ekran kartı kaldırıp yeni ve eski sürümleri denemek.Driverları güncellemek.(işe yaramadı)
2- Nvidia profil programı kullanıp ayarlar yapmak. (işe yaramadı)
3- Oyun ayarlarını düşüğe çekmek. 50 bin kere ayarlar denemek. (işe yaramadı)
4- Termal macun yenilemesi ve fan temizliği. ((işe yaramadı)
5- PC FORMAT (işe yaramadı) (ilk zamanlarda biraz çözdü ama sonra tekrar etti.) (Yerel disk bomboş! bir ton yer var)
6- Çekirdekleri max aktif etmek. (işe yaramadı)
7-Nihai mod vb açmak (işe yaramadı)
8- Tüm forumları okudum ama hiçbiri işe yaramadı. Artık çöpe atacağım pc yi biri yardım etsin lütfen.
Oyun açıldığında 230-250 fps olarak açılıyor sonrasında 130-90-157-160 fps olarak geziyor. Bazen 197 ye çıkıyor taak diye 120-130 a iniyor . Garip şeyler oluyor .
mux switch , oyun modu, GPU seçimi vs hepsini denedim arkadaşlar. YOK YOK YOK.
1 -DDU ile ekran kartı kaldırıp yeni ve eski sürümleri denemek.Driverları güncellemek.(işe yaramadı)
2- Nvidia profil programı kullanıp ayarlar yapmak. (işe yaramadı)
3- Oyun ayarlarını düşüğe çekmek. 50 bin kere ayarlar denemek. (işe yaramadı)
4- Termal macun yenilemesi ve fan temizliği. ((işe yaramadı)
5- PC FORMAT (işe yaramadı) (ilk zamanlarda biraz çözdü ama sonra tekrar etti.) (Yerel disk bomboş! bir ton yer var)
6- Çekirdekleri max aktif etmek. (işe yaramadı)
7-Nihai mod vb açmak (işe yaramadı)
8- Tüm forumları okudum ama hiçbiri işe yaramadı. Artık çöpe atacağım pc yi biri yardım etsin lütfen.
Oyun açıldığında 230-250 fps olarak açılıyor sonrasında 130-90-157-160 fps olarak geziyor. Bazen 197 ye çıkıyor taak diye 120-130 a iniyor . Garip şeyler oluyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
mux switch , oyun modu, GPU seçimi vs hepsini denedim arkadaşlar. YOK YOK YOK.