1600'e indir bari.CS 2 için 1800 DPI - 1.90 sens çok mu fazla? Başka oyuncularınkiyle karşılaştırınca çok yüksek geldi ama çok anormal derecede yüksek mi bu
çok fazla bu sens ve ayarzaten 1600'dü ve memnundum ama rastgele bir gün çok yavaş hissettirdi arttırdım
1600, 1.30 bende ama mouse hareketlerinde atiksen, benim gibi bilekten tutmuyorsan mouse'u yükseltebilirsin.zaten 1600'dü ve memnundum ama rastgele bir gün çok yavaş hissettirdi arttırdım
sen oynayabilirsen bir sorun yoktur ben zamanında oyunları 0.4 ve 800 dpi ile oynuyordumCS 2 için 1800 DPI - 1.90 sens çok mu fazla? Başka oyuncularınkiyle karşılaştırınca çok yüksek geldi ama çok anormal derecede yüksek mi bu
Bu ülkeye böyle adamlar lazımBunlar kişisel ayarlar niye millete soruyorsunuz anlamıyorum kiNasıl rahat hissediyorsan öyle oyna
Sen yine iyisin ben önceden 0.2 oynuyordum şuan 1200dpi 1.0 dayımsen oynayabilirsen bir sorun yoktur ben zamanında oyunları 0.4 ve 800 dpi ile oynuyordum
sen oynayabilirsen bir sorun yoktur ben zamanında oyunları 0.4 ve 800 dpi ile oynuyordum
Ben de hep öyle düşünürüm zaten ama fark çok büyük geldi, bazen alışkanlıklarımızı değiştirmek gerekiyorBunlar kişisel ayarlar niye millete soruyorsunuz anlamıyorum kiNasıl rahat hissediyorsan öyle oyna