Neden alıyorsunuz ? Artacak mi değeri ? Onun yerine kapsül mu daha iyi yoksa bundan 5 tane alayım mı?Ben ayrıca Mouz glitter da aldım. Geçen senenin cloud9 ı olabilir glitterda.
Glitter ne oluyor tam olarak.Ben valla yatırımı üçe böldüm kapsüller,takım glitter çıkartmaları ve imza glitterları diye.10 tane kapsül aldım şimdilik alınan kapsüllerin banlarınin kalkmasını bekliyorum glitter almak için.
Bütçe neNeden alıyorsunuz ? Artacak mi değeri ? Onun yerine kapsül mu daha iyi yoksa bundan 5 tane alayım mı?
Kapsül daha garantiNeden alıyorsunuz ? Artacak mi değeri ? Onun yerine kapsül mu daha iyi yoksa bundan 5 tane alayım mı?
500 TL var steamde . 25 tane kapsül aldım .200 civarı daha yatiracagim Çarşamba günü .Bütçe ne
Hocam 25 kapsül aldıysanız glitter mouz alabilirsiniz mantıklı yatırım500 TL var steamde . 25 tane kapsül aldım .200 civarı daha yatiracagim Çarşamba günü .
Parıltılı olan nadirlik çıkartma türü.Neden alıyorsunuz ? Artacak mi değeri ? Onun yerine kapsül mu daha iyi yoksa bundan 5 tane alayım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Glitter ne oluyor tam olarak.
2 tane fnatic holo kesin alırdım.500 TL var steamde . 25 tane kapsül aldım .200 civarı daha yatiracagim Çarşamba günü .
Mouz balon bence. Sadece çok hypelı bi stickerHocam 25 kapsül aldıysanız glitter mouz alabilirsiniz mantıklı yatırım
600-650 bulabiliyorsanız kesin cloud9 holo alın geleceğin en mantıklı çıkartması.2 tane fnatic holo kesin alırdım.
Onun dışında glitter cloud9 alınır.
Güzel fiyattan bulursan eternel fire holo 190civarı güzel fiyat.
Mouz balon bence. Sadece çok hypelı bi skin
Fnatic hololar da 3 gün önce 60 mis şimdi neredeyse 100 oldu ya.2 tane fnatic holo kesin alırdım.
Onun dışında glitter cloud9 alınır.
Güzel fiyattan bulursan eternel fire holo 190civarı güzel fiyat.
Mouz balon bence. Sadece çok hypelı bi skin
600-650 bulabiliyorsanız kesin cloud9 holo alın geleceğin en mantıklı çıkartması.
Mantıklı. CS2 zamanı hype azalınca yine düşecek, 2024 major zamanı yine düşecek. Artsa bile 2x yapması zor fakat kapsüllerin 3-4x yapması kolay.Awp hyper beast fn satıp kapsüle basmak mantıklı mı? Cs2yle birlikte skim de artacak kapsül de illa ki artacak. Kararsız kaldım.
Daha da artar. İlerde biraz düşer ama marta kadar 200 üstü görür gibiFnatic hololar da 3 gün önce 60 mis şimdi neredeyse 100 oldu ya.
Skin?Mouz balon bence. Sadece çok hypelı bi skin
Hocam ondan yapacağı kısa vadede kar daha mantıklı değil mi?Mantıklı. CS2 zamanı hype azalınca yine düşecek, 2024 major zamanı yine düşecek. Artsa bile 2x yapması zor fakat kapsüllerin 3-4x yapması kolay.
Hyper beastin 2x yapması çok zor.Awp hyper beast fn satıp kapsüle basmak mantıklı mı? Cs2yle birlikte skim de artacak kapsül de illa ki artacak. Kararsız kaldım.