Yoo son 2 turnuvanin kapsülleri çok iyi kazandırdızamanında en yüksek 12000 tane almıştım güzel ekmeğini yedim ama piyasa artık çok garip cs2 filanda var riskli bir yatırım 2 turnuva full zararla geçmişti onuda ekleyim.
sınırsız steam puanı satılır bu arada 1k=8tl
son 2 demedim, 2 turnuva dedim hocam 0.25$'lık kapsüllerin suanki fiyatına kendiniz bakın rmr 2020 cok uzak değil diğerini hatırlayamadım eve geçince bakarımYoo son 2 turnuvanin kapsülleri çok iyi kazandırdı
Rmr kazandırmayan tek turnuva olması lazım zaten onu örnek göstermek saçmason 2 demedim, 2 turnuva dedim hocam 0.25$'lık kapsüllerin suanki fiyatına kendiniz bakın rmr 2020 cok uzak değil diğerini hatırlayamadım eve geçince bakarım
Lan onu da mı naysle aldın6 tane açtım 5'inden 1 liralık çıktı sonuncudan 100 liralık çıktı eyw. Kısa günün kârı Nays ile %20 cashback var
ne kadara satacaksınız acaba ?Ben bekleticem ya. Eski kapsüller bi zaman sonra değerleniyor. Asiimov var ak 47 satıp alcam hepsine
sen neyle alacağını düşünüyon knk. eşşek takasımı düşünüyonSteam cüzdanındaki parayla alabiliyor muyuz?
Ne bileyim oğlum belki direk karttan alıyo. CS nin içinden hiç almadım daha önce.sen neyle alacağını düşünüyon knk. eşşek takasımı düşünüyon
kapsülü açmak içinmi alıcan yatırım içinmiNe bileyim oğlum belki direk karttan alıyo. CS nin içinden hiç almadım daha önce.