ReyMysterio619
80+ Bronze
Yatırım için, 175 lira var şuan 100 lirasıyla alayım diyorum.kapsülü açmak içinmi alıcan yatırım içinmi
Yatırım için, 175 lira var şuan 100 lirasıyla alayım diyorum.kapsülü açmak içinmi alıcan yatırım içinmi
pahalı hocam 5ten satıyorlarzamanında en yüksek 12000 tane almıştım güzel ekmeğini yedim ama piyasa artık çok garip cs2 filanda var riskli bir yatırım 2 turnuva full zararla geçmişti onuda ekleyim.
sınırsız steam puanı satılır bu arada 1k=8tl
Yatırım için, 175 lira var şuan 100 lirasıyla alayım diyorum.
20-24ne kadara satacaksınız acaba ?
Hocam dediğim seviyeye gelmesi için 1.5 ay falan bekledim ben ama dediğim gibi şimdi CS2'den dolayı bu kadar beklemek mümkün değil. Mantıklı olan almak. Ben maksimum 1 hafta beklerim.Pazara ne kadar sürede düşmüştü o kadar hoxam?
Hesaplama falan filan yaparsak bu dönemde de 5.95 ten 4.00-4.50 arası düşer gibi gözüküyor.
O zaman direkt sipariş oluştursak o fiyat arasında ne kadar sürede gelir bize
0,25 ABD Doları eşittir 6,37 Türk Lirası oda şuanki uçan kaçan kurla böyle. geçen haftayı düşün zararın zararı var ortada. %15 market komisyonuda var.pahalı hocam 5ten satıyorlar
steam puanına demiştim0,25 ABD Doları eşittir 6,37 Türk Lirası oda şuanki uçan kaçan kurla böyle. geçen haftayı düşün zararın zararı var ortada. %15 market komisyonuda var.
3 yıl beklemiş kapsül hala kendi parasını çıkarmamış pahalı derken neye istinaden yazıyorsunuz anlamadım kapsül hala zararda eğer normalde de yatırımlarınızı bu şekilde yapıyorsanız kar etmeniz şans eseri olur
Alperen birkaç video önce 10'a yakın açıp 140'lık bi holo çıkarmıştı onun dışında bende görmedim bugün 43 lira zararım varKeyifine 5-6 tane açayım zaten zarar ediyorum maksat eğlenmek
(daha hiç karlı çıkanı görmedim)
Yapılır bu arada YTDEğlencesine açılır da yatırım yapılmaz
Paralar Nays'tan cashback de var mis. Cs açılınca ana menüde çıkıyor 4 tan kategori var soldan 2.Lan onu da mı naysle aldın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kapsüllerin isimlerini birisi yazabilir mi oyunda bende gözükmüyorda