❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

8 tane aldım, 4'ünü açtım ve çıkan şeyler toplam 56 kuruş, diğer 4'ünü de bekleteyim bari.
Şu anki zarar 23,24 TL, zararı karşılamak için beklettiğim kapsüllerin tanesini 13,51'den satmam gerekecek.

Hepsinden birer tane aldım bekleticem cs2 çıkna kadar

1 hafta bekleyip pazardan alın (YTD)
Normal şartlarda 5-6 hafta bekleyip indirim bitince pazardan alın derim çünkü pazarda o zaman indirimin fiyatının neredeyse yarısına düşmüş oluyor fakat aniden CS2 getirip bir anda indirimi bitirme ihtimalleri var o yüzden 1 hafta bekleyip ona göre alın.

Açmak için değil bunları biriktirin

1 hafta bekleyip pazardan alın (YTD)
Normal şartlarda 5-6 hafta bekleyip indirim bitince pazardan alın derim çünkü pazarda o zaman indirimin fiyatının neredeyse yarısına düşmüş oluyor fakat aniden CS2 getirip bir anda indirimi bitirme ihtimalleri var o yüzden 1 hafta bekleyip ona göre alın.
En düşük zaten 4.95e düşmüyor mu?

En düşük zaten 4.95e düşmüyor mu?
Hayır geçen majörde 4.55'den satılmıştı indirimde. Ben bekleyip pazardan 2.90 civarından almıştım. Daha sonra daha da altına düşmedi tabi. Bu en kötü 4 TL'ye düşse bile 1.5x kar ile 200 tane alacaksan 300 almış olursun.
Yine de bu sefer garanti değil çünkü 2-3 hafta bekleyip bir anda cs2 çıkarırsalar pazarı yükseltebilir. Ayrıca dolar kuru da artarsa pazar yine etkileneceği için düşse bile yüksekte kalabilir.
Garanti olsun diye 1 hafta bekleyip düşmemişse oyun içi almak daha mantıklı.

Hayır geçen majörde 4.55'den satılmıştı indirimde. Ben bekleyip pazardan 2.90 civarından almıştım. Daha sonra daha da altına düşmedi tabi. Bu en kötü 4 TL'ye düşse bile 1.5x kar ile 200 tane alacaksan 300 almış olursun.
Yine de bu sefer garanti değil çünkü 2-3 hafta bekleyip bir anda cs2 çıkarırsalar pazarı yükseltebilir. Ayrıca dolar kuru da artarsa pazar yine etkileneceği için düşse bile yüksekte kalabilir.
Alıyorum direkt awp hezeyanı satıp 30-35 tane. Kapsüller 24 liraya fırlasa tekrar 700 tl yapar aşağı yukarı o da yeter

aga şakamı bu 41 tl lik kapsül aldım . açtım hepsini 128 tl ye katladım

Pazara ne kadar sürede düşmüştü o kadar hoxam?

Hesaplama falan filan yaparsak bu dönemde de 5.95 ten 4.00-4.50 arası düşer gibi gözüküyor.
O zaman direkt sipariş oluştursak o fiyat arasında ne kadar sürede gelir bize

25 tlden 2tl yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,083
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri